KAP bildirimi: Solskjaer resmen Beşiktaş'ta
Beşiktaş Kulübü, Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
2025.01.18 15:37 - Son Güncellenme: 2025.01.18 15:37 - Spor - NTV
Beşiktaş Kulübü, Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı
Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Ole Gunnar Solskjaer ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar ve 2026-2027 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır." denildi.
Açıklamada, "Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Ole Gunnar Solskjaer'e Beşiktaş ailesine hoş geldin diyor, üstün başarılar diliyoruz." ifadesi de kullanıldı.
KARİYERİ
Solskjaer, futbolculuk döneminde Molde ve Manchester United kulüplerinde forma giydi. Aktif futbol yaşantısının ardından teknik direktörlük kariyerine başlayan Solskjaer; Molde, Cardiff City ve Manchester United kulüplerinde görev yaptı. Ole Gunnar Solskjaer, Molde ile 2011 ve 2012 yıllarında Norveç Ligi, 2013 yılında ise Norveç Kupası şampiyonlukları yaşadı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
04:49
-
01:37
-
01:22
-
02:53
-
00:14
En Çok Okunanlar
- Bursa'da yüzlerce şubesi var! Ünlü zincir...
- Bursa'da o peynire 19 günde yüzde 16 zam!
- İş insanı 'Oflu Mert'in korkunç ölümü!...
- Bursa'da çöp kamyonunun altında kalan...
- Bursa İnegöl'de yalnız yaşayan kadın...
- Bursa'da seyir halinde alkol alıp kadeh...
- 3 çocuk annesi, eski sevgilisini yüzünden...
- Mümin Gençoğlu, vefatının 32. yılında...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursa'da firari hükümlüyü kaçırmaya...
- ABD'de yolcu uçağı kayboldu: Hem havada...
- Başkanın oğlunu oynatmadı kovuldu
- Bursa'nın yeni metro hattı projesinde...
- Promosyon çılgınlığı emekliye yaradı,...
- Özgür Özel'den 'Lütfü Savaş' itirafı