Kaka yedek kalmaktan sıkıldı

Kaka yedek kalmaktan sıkıldı

Real Madrid'in yıldız sambacısı Kaka bu sezon daha fazla süre almak istediğini söyledi.

2013.02.21 16:02 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kaka yedek kalmaktan sıkıldı

Adı ara transfer dönemide sık sık Galatasaray'la anılan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Ricardo Kaka, düzenle olarak forma giymeyi çok özlediğini ve sezonun geri kalanında kalıcı olarak formayı almak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bu hafta sahasında Rayo Vallecano'yu ağırlayan Madrid karşılaşmanın başında bulduğu gollerle rakibini 2-0 devirmeyi başardı. Brezilyalı yıldız Kaka ise uzun bir süreden bu yana ilk defa bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

"KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"
Kendisini artık çok iyi hissettiğini söyleyen Kaka maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Kazandığımız için çok mutluyum ve artık kendimi daha hafif hissediyorum. Artık saha üzerinden istediğimi yapabiliyorum. Teknik direktörümün direktifleri de bu konuda çok etkili. Artık daha fazla süre alıp daha çok oynamak istiyorum. Tabii hocamın kararlarına da saygım sonsuz." dedi.

Real Madrid'de başarılı olmak istediğinin altını da çizen Kaka, "Elime geçen fırsatları değerlendireceğim. Hedefim Real Madrid'de başarılı olmak. Bernabeu'daki taraftarın sevgisini kaznmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:02 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:03 - HABER MERKEZİ
A