Kahvehaneye kurşun yağdı

Kahvehaneye kurşun yağdı

UŞAK'ın Banaz İlçesi'nde, kahvehane önünde oturan İbrahim Dursun, Nihat Aydın'ın üzerine 2 önce kavga ettiği kişiler tarafından 10 el ateş edildi. Olayda Nihat Aydın hayatını kaybederken, İbrahim Dursun ve olayla ilgisi bulunmayan Ayhan Sarı yaralandı. Cinayetin şüphelisi olduğu iddiasıyla F.M. ve E.B. yakalanıp gözaltına alındı.

2013.08.17 09:24 - Son Güncellenme: 2013.08.17 09:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kahvehaneye kurşun yağdı

 

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Dörtyol Mevkiinde meydana geldi. Plakası olmayan otomobilden ilçe merkezinde bulunan kahvehanenin önünde oturan İbrahim Dursun ve Nihat Aydın'ın üzerine tabancayla 10 el ateş edildi. Olayda Nihat Aydın, İbrahim Dursun ve olayla ilgisi olmayan Ayhan Sarı yaralandı. Yaralılar ambulansla Banaz Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahalenin ardından sağlık durumu ağır olan İbrahim Dursun ve Nihat Aydın Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Nihat Aydın, yolda hayatını kaybetti. Hastanede tedaviye alınan İbrahim Dursun'un hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Banaz Devlet Hastanesinde tedavi edilen Ayhan Sarı'nın ise seken kurşunla kolundan yaralandığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ölen Nihat Aydın'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayetten sonra soruşturma başlatan polis olayın şüphelisi olduğu iddiasıyla F.M. ve E.B.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin ölen Nihat Aydın ve yaralanan İbrahim Dursun ile 2 gün önce kavga ettiği öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor. Cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 09:24 - Son Güncellenme: 2013.08.17 09:24 - HABER MERKEZİ
A