Kaçak içki operasyonu

Kaçak içki operasyonu

İzmir'de, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Çeşme Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği görevlilerince ortaklaşa gerçekleştirilen operasyonda, çeşitli markalara ait 227 adet parfümeri cinsi eşya, 97 şişe çeşitli markalarda yabancı menşeli içki, çeşitli markalarda cinsel gücü artırıcı 186 adet ilaç ele geçirildi.

2013.10.08 18:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 18:31 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kaçak içki operasyonu


Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Çeşme Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Bölge Amirliği görevlilerince yapılan çalışma neticesinde, Çeşme merkezinde faaliyet gösteren M.G. isimli şahsa ait baharatçı dükkanında yapılan aramada, yurda kaçak yolla getirildiği tespit edilen toplam 227 adet çeşitli makalara ait parfümeri cinsi eşya, 97 şişe çeşitli markalarda yabancı menşeli alkollü içki ve 186 adet çeşitli markalarda cinsel gücü artırıcı ilaç ele geçirildi.
Yapılan çalışmalar neticesinde işyerinde yapılan aramada, yurda kaçak yolla eşya getirildiği tespit edilen M.G. isimli şahıs hakkında 5607 Sayılı kanuna muhalefetten savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, ayrıca yurt dışına illegal yolla gitmeye çalışan Suriye uyruklu A.A ve A.C. isimli şahıslar hakkında 5682 Sayılı kanuna muhalefetten savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantılı İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ve Çeşme Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği görevlilerince gerçekleştirilen operasyonda yürütülen soruşturmaya konu eşyaların piyasa değerinin Elli üç milyon ikiyüz yetmiş dokuz bin onyedi Türk Lirası olduğu tespit edildi.
Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün bu tür kolay yoldan para kazanarak Türkiye ekonomisini olumsuz yönde etkileyen kişilere karşı operasyonlara devam edecekleri, duyarlı vatandaşların Alo 136 Gümrükler Muhafaza İhbar hattını arayarak ihbarda bulunabilecekleri belirtildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 18:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 18:31 - HABER MERKEZİ
A