Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye destek! 'Kimse namusumu lekeleyemez'

Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye destek! 'Kimse namusumu lekeleyemez'

Hadise, Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'a açtığı boşanma davasının ardından hakkında çıkan iddiaları sert bir dille yalanladı. Ünlü şarkıcıya, sevgilisi Kaan Yıldırım da sosyal medya hesabından destek verdi.

2021.04.17 16:46 - Son Güncellenme: 2021.04.17 16:47 - Magazin
A
Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye destek! 'Kimse namusumu lekeleyemez'

Ebru Gündeş, 11 yıl önce evlendiği Reza Zarrab'a boşanma davası açtı. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan boşanma davasına neden olarak 'yasak aşk' iddiaları gösterildi. 

Yasak aşk iddiasında adı geçen Hadise ise Twitter hesabından açıklama yaptı. İddiaları yalanlayan Hadise, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" dedi.

SEVGİLİSİNDEN DESTEK GECİKMEDİ

Hadise'ye yasak aşk iddiasında en önemli destek de sevgilisi Kaan Yıldırım'dan geldi. Ünlü oyuncu, Hadise'nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak yanında olduğunu belli etti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.04.17 16:46 - Son Güncellenme: 2021.04.17 16:47 - Gülcan Tekin
A