Justin Bieber konseri trafiği kilitledi

Justin Bieber konseri trafiği kilitledi

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, İTÜ Ayazağa Kampusu Stadyumunda İstanbullulara unutulmaz bir konser verdi. Bieber, konsere iki saat gecikmeyle çıktığı için hayranlarınca bir süre yuhalanırken, konser öncesinde ise oluşan yoğun trafik nedeniyle bazı vatandaşlar yürüyerek evlerine gitmek zorunda kaldı.

2013.05.02 22:59 - Son Güncellenme: 2013.05.03 00:25 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Justin Bieber konseri trafiği kilitledi

Şarkıcı Justin Bieber, İTÜ Ayazağa Kampusü Stadyumu'nda konser verdi. Saat 19.30'da başlayacağı duyurulan konsere saatler kala Maslak'a giden tüm yollar adeta kilitlendi. Otomobilleriyle trafikte kalan vatandaşlar oluşan uzun kuyruklar nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti. İşten çıkıp evlerine gitmek üzere toplu taşıma araçlarına binen vatandaşlarda sıkışan trafikten nasibini aldı. Trafiğin bir türlü açılmaması üzerine toplu taşıma araçlarından inen bazı İstanbullular yürüyerek evlerine gitmek zorunda kaldı.
MİNİK ÇOCUKLARIN KONSER HEYECANI
Konseri izlemeye gelenler ise oldukta heyecan içindeydi. Özellikle çocuklar, "Çok heyecanlıyız. Justin Bieber'i çok seviyoruz' diye duygularını dile getirdiler. Çocuklar konseri izlemek için stada girerken aileleri de dışarıda çocuklarının konserden çıkmasını beklediler. Konsere gelenler arasında yer alan manken Tülin Şahin'de bir çok ünlü isim gibi konseri izlemek üzere geldi. Şahin, "Benim yeğenlerim çok seviyor. Onlar konsere gelmek istedi. Birkaç şarkısını biliyorum o kadar" dedi.
İKİ SAAT GECİKMEYLE SAHNEYE ÇIKAN BİEBER YUHALANDI
Justin Bieber konseri yaklaşık iki saat gecikmeyle başladı. Gecikmeye kızan Bieber hayranları bu gecikme yüzünden Bieber'i yuhaladılar. Ancak protesto Bieber'in sohneye çıkışıyla son buldu. Ardından geri sayım başladı, Bieber animasyonlar eşliğinde taktığı kanatlarla sahneye çıktı. Türkçe 'Haydi İstanbul' diyerek konserine başlayan Bieber, hayranlarını coşturdu ve ardından sevilen şarkılarını seslendirdi. Justin Bieber sahneye çıkarken atılan çığlıklar adeta tüm Maslak'ı inletti. Şarkısını seslendirdikten sonra kısa bir konuşma yapan Bieber, "Ben ilk defa İstanbul'da bulunuyorum. Burayı daha önce görmemiştim" diyerek 'Siz benim konserimi daha önce izlediniz mi? diye sordu. Bieber, konuşmasının ardından gözlüklerini çıkarıp hayranlarına fırlattı. Bieber sahnede dansçılar ile beraber yaptığı gösteri ile izleyenleri adeta büyüledi.
Öte yandan, konserde ilginç bir gelişme oldu. Konser sırasında sahneye atılan bir cisim nedeniyle Bieber sahneyi bir süreliğine terk etti. Bieber bu durumun devam etmesi haline sahneye çıkmayacağını dile getirdi. Bir süre kuliste bekleyen Bieber yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.02 22:59 - Son Güncellenme: 2013.05.03 00:25 - HABER MERKEZİ
A