İzmir'de gece saatlerinde zincirleme kaza!

İzmir'de gece saatlerinde zincirleme kaza!

İzmir'in Konak ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 otomobil ile 1 motosiklet birbirine girdi. Altınyol Caddesi üzerindeki Şaraphane Köprüsü inişinde yaşanan kazada 4 kişi yaralanırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıların hastanelerde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

2026.10.05 01:45 - Son Güncellenme: 2026.10.05 01:45 - Güncel - DHA
A
İzmir'de gece saatlerinde zincirleme kaza!

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, gece saatlerinde trafikte hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Altınyol Caddesi üzerinde bulunan Şaraphane Köprüsü inişinde yaşanan kazaya 7 otomobil ve 1 motosiklet karıştı. Birden fazla aracın birbirine çarptığı olayda toplam 8 araçta hasar oluşurken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 23.10 sıralarında Konak'tan Bornova yönüne doğru ilerleyen araçların bulunduğu güzergahta meydana geldi. İddiaya göre, aynı yönde seyreden otomobillerden birinin aniden fren yapması üzerine arkadan gelen araçlar durmakta güçlük çekti. Bunun üzerine peş peşe çarpışmalar yaşandı ve motosikletin de karışmasıyla zincirleme kaza meydana geldi.

Kazanın ardından araçlarda maddi hasar oluşurken, olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler, kazanın yaşandığı noktada gerekli kontrolleri gerçekleştirdi. Yaralanan kişilerin sağlık durumlarının belirlenmesi için çalışma yapıldı.

7 Otomobil ve 1 Motosiklet Kazaya Karıştı

Altınyol Caddesi Şaraphane Köprüsü inişinde meydana gelen kazada, ilk çarpışmanın ardından arkadan gelen araçların da olaya dahil olduğu öğrenildi. Konak-Bornova istikametinde ilerleyen araçların karıştığı zincirleme kazada 7 otomobil ve 1 motosiklet hasar gördü.

Araçların birbirine çarpması sonucu meydana gelen kazada, otomobillerde ve motosiklette çeşitli hasarlar oluştu. Olayın ardından çevrede bulunanların ihbarıyla bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara müdahale edilmesi ve kazaya ilişkin gerekli işlemlerin yapılması için çalışma başlattı.

Gece saatlerinde yaşanan kazanın ardından olay yerindeki araçların kaldırılması için çekiciler çağrıldı. Kazaya karışan otomobiller ve motosiklet, ekiplerin yürüttüğü çalışmaların ardından bulundukları yerden kaldırıldı. Araçların kaldırılmasıyla birlikte kaza nedeniyle olay yerinde yürütülen çalışmalar da devam etti.

Kazanın meydana geliş şekli ve araçların çarpışmasına neden olan koşulların belirlenmesi amacıyla polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Zincirleme Kazada 4 Kişi Yaralandı

İzmir Konak'taki zincirleme trafik kazasında toplam 4 kişi yaralandı. Yaralıların birinin sürücü, diğerlerinin ise yolcu olduğu belirtildi. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıların sağlık durumlarına ilişkin gerekli değerlendirmeleri yaptı.

Yaralılardan bazılarının ambulansla hastaneye götürüldüğü, bazılarının ise kendi imkânlarıyla çevredeki hastanelere başvurduğu öğrenildi. Hastanelerde tedavi altına alınan 4 kişinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazanın ardından sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralıların hastanelere ulaştırılması sağlanırken, polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazaya karışan araçların konumları ve meydana gelen hasar, yürütülen çalışmalar kapsamında değerlendirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.10.05 01:45 - Son Güncellenme: 2026.10.05 01:45 - DHA
A