İzmir'de eşini döven adamın kavga sebebi yemeği beğenmemesiymiş!

İzmir'de eşini döven adamın kavga sebebi yemeği beğenmemesiymiş!

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Tekin Yaşmin'in (27) İran uyruklu eşi Khadijeh Khodajou'u (25) darbettiği olayda yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Yaşmin'in, balkonda Khodajou'nun başına tabureyle vurup darbetmesi yer aldı. Khodajou'nun daha fazla vurmaması için Yaşmin'in ayaklarına kapandığı ve bu sırada çiftin iki çocuğundan birinin de balkona çıktığı dikkat çekti. Komşuları, tartışmanın alkollü eve gelen Tekin Yaşmin'in yemeği beğenmemesi nedeniyle çıktığını ileri sürdü.

2021.09.20 15:50 - Son Güncellenme: 2021.09.20 17:49 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İzmir'de eşini döven adamın kavga sebebi yemeği beğenmemesiymiş!
00:40 İzmir'de eşini çocuklarının gözü önünde dövdü!

İLGİLİ VİDEO

İzmir'de eşini çocuklarının gözü önünde dövdü!

Yaşmin'in bir süre sonra gittiği, darbedilen Khodajou'nun ise güçlükle yerden kalkıp çocuklarını içeriye soktuğu anlar da vatandaşların cep telefonlarıyla çektiği görüntülerde yer aldı. Çiftin yaklaşık 8 yıldır birlikte yaşadıkları ve resmi nikahlarının bulunmadığı, biri engelli 2 çocuklarının olduğu öğrenildi. Öte yandan Khadijeh Khodajou'nun, oturma izninin bittiği de belirtildi.



YARDIMINA KOMŞULARI KOŞTU

Khadijeh Khodajou'nun iki çocuğunun gözü önünde darbedildiğine tanık olan mahalleli, o anları anlattı. Olaya müdahale edenlerden Murat Doğan, "Ben, karşı komşularıyım. Balkonda otururken çocukların bağırışlarını duydum. Çocuk balkondan düştü sandım ve aşağıya inip baktım. Darp olayı olduğunu görünce ise kapıyı çaldık ama açan olmadı. Bir süre sonra eşini darbeden kişi bizim gittiğimizi sanıp dışarı çıkınca polis gelene kadar beklettik. Ardından da onu polise teslim ettik. Bir gün önce de bir tartışma yaşanmıştı. Ona da balkondan bağırarak müdahale ettim. Biz mahalleli olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Kadının vatandaşlık alması için gerekli ücreti aramızda topladık" dedi.



Mahalle sakinlerinden Burak Gencin ise, "Evde otururken birden sokaktan çığlık sesleri gelmeye başladı. Sesler üzerine balkona çıktım. Bir kadının eşi tarafından darbedildiğini gördüm. Bunun üzerine hemen 155'i aradım. Sosyal medyadan da olayı duyurduk. Tüm mahalle dışarıdaydı. Polisin gelmesiyle de kadın ve çocukları kurtarıldı. Öğrendiğimiz kadarıyla eşine şiddet uygulayan kişi tutuklanmış" diye konuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.09.20 15:50 - Son Güncellenme: 2021.09.20 17:49 - HABER MERKEZİ
A