İYİ Parti Milletvekili adayı Türkoğlu ve Şahin'den Bursalı vatandaşlara lokma ikramı

İYİ Parti Milletvekili adayı Türkoğlu ve Şahin'den Bursalı vatandaşlara lokma ikramı

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu ve Evren Şahin Cuma namazı sonrası Bursa Şehreküstü Meydanı'nda Bursalı vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

2023.05.12 15:02 - Son Güncellenme: 2023.05.12 15:41 - Bursa Bölge - MEMETCAN YEŞİLBAŞ
A
İYİ Parti Milletvekili adayı Türkoğlu ve Şahin'den Bursalı vatandaşlara lokma ikramı

SİMLANUR İNCE - MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Yüksel Selçuk Türkoğlu ve Evren Şahin Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine 2 gün kala Bursa Şehreküstü Meydanı'nda lokma dağıttı. 

"CUMA NAMAZLARINDA ARTIK MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E DE DUA OKUNACAK"

Cuma namazı sonrası Şehreküstü Meydanı'nda Bursalı vatandaşlara lokma ikram eden İYİ Parti Bursa 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu, "14 Mayıs seçimleri öncesi bu son Cuma'nın İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bundan sonraki Cuma namazlarında ister 10 Kasım'a, ister Çanakkale Zeferi'ne denk gelsin, ister 23 Nisan'a, ister 30 Ağustos'a denk gelsin. Artık Mustafa Kemal Atatürk'le anılacak, onun için de dualar okunacak. Çok az kaldı. Hem Cuma namazı sebebiyle, hem de halkımıza bir merhaba demek istedik ve böyle bir etkinlik yaptık" ifadelerini kullandı.

"HALKIMIZA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKACAĞIZ"

Seçime günler kala şiddet olayları olmadan bir demokrasi bayramı yaşamak istediğini ifade eden İYİ Parti Bursa 1. Bölge 9. Sıra milletvekili adayı Evren Şahin, "Vatandaşlarımızla bir etkinlik düzenledik. 14 Mayıs seçimlerinden önce barış, kardeşlik ve hiç bir şiddet olayı olmadan bir demokrasi bayramı yapacağız. Sandıklar açıldığında sonuçları mutlulukla kabul edeceğiz ve halkımıza hizmet için yola çıkacağız" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.05.12 15:02 - Son Güncellenme: 2023.05.12 15:41 - MEMETCAN YEŞİLBAŞ
A