İstanbul'da doktora darp anlarının görüntüleri yayınlandı!

İstanbul'da doktora darp anlarının görüntüleri yayınlandı!

İstanbul Bağcılar'da bir sitede yaşayan stajyer doktorun siparişini getiren kuryenin içeri alınmaması üzerine özel güvenlik görevlileri doktor arasında tartışma çıktı. 3 özel güvenlik görevlisi, doktoru cop, tekme ve yumruklarla darp etti. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

2021.06.23 15:27 - Son Güncellenme: 2021.06.23 16:14 - Güncel
A
İstanbul'da doktora darp anlarının görüntüleri yayınlandı!
00:08 Özel güvenlik görevlileri, stajyer doktoru darp etti

İLGİLİ VİDEO

Özel güvenlik görevlileri, stajyer doktoru darp etti

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Bağcılar'da bir sitede yaşandı. Özel bir üniversite hastanesinde stajyer doktor olarak çalışan Hamdi Arslanoğlu, nöbetten dönerek eve geldi ve internetten yemek siparişi verdi. Sitenin güvenlik görevlileri yemeği getiren kuryeden kimlik istedi.

Ancak kurye kimliğini vermek istemedi. Kurye de bunun üzerine Arslanoğlu'nu telefonla arayarak güvenlik görevlilerinin kimliğini istediğini ve kendisinin vermek istemediğini söyledi. Arslanoğlu kuryeye haklı olduğunu, güvenlik görevlilerinin kimlik alma gibi bir yetkisinin olmadığını ifade etti.

Stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu, aşağıya inerek yemeğini kendisi teslim aldı ve yukarı çıktı. Sorasında Arslanoğlu, güvenlik amiri ile telefonda görüşerek ona da kimlik sorma yetkilerinin olmadığını söyledi. Telefonda bir süre daha tartıştıktan sonra güvenlik amiri "Geliyoruz lan!" dedi.

Arslanoğlu da konuşmak için aşağı indi ancak tartışma bir süre de aşağıda devam ettikten sonra 3 özel güvenlik görevlisi Arslanoğlu'nu cop, tekme ve yumruklarla darp etti. Arslanoğlu, darp raporu alarak sitenin güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

Darp anları cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

DOKTORDAN AÇIKLAMA

Bağcılar'da bulunan bir sitede gerçekleşen olay ile ilgili konuşan stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu, "Yorgun argın evime geldim. Ondan sonra yemek siparişi verdim. Kurye gelince beni aradı. 'Beni almıyorlar. Kimliğimi istiyorlar ben de vermiyorum' dedi. Ben de 'İyi yapıyorsun, Polis memuru değiller. Alamazlar' dedim. Ondan sonra aşağıya indim. Yemeğimi aldım. Sonra güvenlik amirini aradım. Kendimi tanıttıktan sonra aynı şekilde; 'Siz polis değilsiniz, herhangi bir şekilde kimlik alamazsınız, bilgi alabilirsiniz' dedim. 'Siz doktorsunuz nasıl böyle konuşursunuz' şeklinde tahrik edici laflar söyledi. Sonra 'Sen neredesin diye sordular.' 'B1 blogun önündeyim' dedim. Meğerse bunlar 3 kişilermiş. Beni sürekli arıyor. 'Geliyoruz, geldik, neredesin?' diye soruyorlardı. Önce 2 kişi geldi. Arkalarından bir kişi daha geldi. Boynumdan tutup beni cama yapıştırdı. Ben zaten şok oldum. Sonra beni düşürdüler. Ben birinin boynuna sarıldım. Alttan bir kroşe savurdu bana. Bayağı sert geldi. Sonra diğer güvenlik görevlisi 5-6 kere vurdu. Copun acısı bambaşkaymış harbiden. Vücudumun tüm bölgelerinde darp izleri var." dedi.

"BU KİŞİLERİN YAPTIKLARI YANLARINDA KALMAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Hamdi Arslanoğlu'nun avukatı ise, "Biz bu kişiler hakkında silahla yaralama diğer iki kişi hakkında darp ve üçü hakkında hakaret ve tehdit suçlarından suç duyurusunda bulunduk. Şu anda savcılık makamı soruşturmasını yürütmekte. Darp raporu alındı. Bu kişilerin yaptıkları yanlarında kalmaması için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.06.23 15:27 - Son Güncellenme: 2021.06.23 16:14 - Gülcan Tekin
A