İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı corona virüse yakalandı

İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı corona virüse yakalandı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı son dakika açıklamasında, "Corona virüs neredeyse bütün şehirlere yayıldı" ifadelerini kullandı. Öte yandan, Hasan Ruhani'nin birinci yardımcısı İshak Cihangiri'nin de corona virüse yakalandığı duyuruldu.

2020.03.04 15:06 - Son Güncellenme: 2020.03.04 15:07 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı corona virüse yakalandı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin birinci yardımcısı İshak Cihangiri'nin corona virüse yakalandığı duyuruldu.

RUHANİ: NEREDEYSE BÜTÜN ŞEHİRLERE YAYILDI

Reuters'ta yer verilen habere göre, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Corona virüs ülkemizde neredeyse bütün şehirlere yayıldı. İran bu salgını minimum ölüm sayısı ile kısa zamanda yenecek" açıklamasında bulundu.

ÖLÜ SAYISI 92'YE ÇIKTI

İran Sağlık Bakanlığı, korona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 92'ye, vaka sayısının ise 2 bin 822'ye yükseldiğini açıkladı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2020.03.04 15:06 - Son Güncellenme: 2020.03.04 15:07 - HABER MERKEZİ
A