İntihar girişimini engellemede son nokta!

İntihar girişimini engellemede son nokta!

Adana'da işsiz olduğu gerekçesiyle bunalıma giren 31 yaşındaki Adem Üredi, Adana Valiliği önünde kendisini bıçaklayarak intihar etmek istedi. Üredi'yi ikna etmeye çalışan bir vatandaşın, "Kendini bıçaklama beni bıçakla" diye yalvarması dikkat çekerken, bir çift ise bu anları bir film izler gibi evlerinin balkonundan saniye saniye takip etti.

2013.10.08 18:23 - Son Güncellenme: 2013.10.08 18:27 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
İntihar girişimini engellemede son nokta!

Evli ve 4 çocuk babası Adem Üredi, Adana Valiliği'ne gelerek işsiz olduğu söyleyip yardım istedi. Valilikte kendisiyle ilgilenilen ve bilgileri alınan Üredi'ye iş bulunduğu zaman haber verileceği ve para yardımı yapılacağı bildirildi. Ancak, verilen sözleri yeterli bulmayan Üredi, valilik protokol girişinin karşısındaki metro alt geçit girişinin çatısına çıkarak bıçakla kendisine zarar vermeye başladı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen, polis, Üredi'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak Üredi, bacağını ve vücudunun çeşitli yerlerini kesmeye devam etti. Üredi, "4 çocuğum var biri 18 günlük, işim yok, bana kimse yardım etmiyor" derken vatandaşlarda ikna çalışmalarına katıldı. iye kendine zarar vermeye devam etti. İkna etmek için çatıya çıkan bir vatandaşla Üredi arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Üredi, çatıya çıkan vatandaşı "Dikkat et düşeceksin" diye uyarırken vatandaş da "Kendini bıçaklama beni bıçakla" diyerek yalvardı. Üredi'nin bıçağı kalbine dayaması görenleri korkuturken, polisin iknasıyla eylemine son verdi. Bir çift ise evlerinin balkonunda Üredi'nin bıçaklı intihar girişimini film izlercesine saniye saniye takip etti.

 

STAR

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 18:23 - Son Güncellenme: 2013.10.08 18:27 - HABER MERKEZİ
A