İngiliz kraliyet ailesine yeni bir bebek daha katıldı

İngiliz kraliyet ailesine yeni bir bebek daha katıldı

Prenses Beatrice ile eşi Edoardo Mapelli Mozzi'nin bebeği dünyaya geldi.

2021.09.20 16:01 - Son Güncellenme: 2021.09.20 16:01 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
İngiliz kraliyet ailesine yeni bir bebek daha katıldı

Şu sıralar başı cinsel taciz davalarıyla gündemde olan Prens Andrew ile eski eşi Sarah Ferguson'ın evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Prenses Beatrice ile eşi Edoardo Mapelli Mozzi'nin kızı dünyaya geldi.

RESMİ DUYURU YAPILDI

Buckingham Sarayı tarafından yapılan resmi duyuruda bebeğin 18 Eylül 2021'de saatler 23: 42'yi gösterirsen Londra'daki Chelsea and Westminster Hastanesi'nde dünyaya geldiği belirtildi. Kraliçe 2. Elizabeth başta olmak üzere aileye yeni katılan kız bebeğin anneanne, babaanne ve dedelerinin de bilgilendirildiği ayrıntısı da açıklamada yer aldı.

DAMADIN ESKİ İLİŞKİSİNDEN BİR OĞLU VAR

Tüm ailenin bebeğin dünyaya geldiği hastanedeki sağlık personeline müteşekkir olduğu da vurgulanan açıklamada Mapelli Mozzi'nin eski ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Christopher Woolf'a da gönderme yapıldı. Minik bebeğin, en kısa zamanda ağabeyi ile tanışacağı da belirtildi.

 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.09.20 16:01 - Son Güncellenme: 2021.09.20 16:01 - HABER MERKEZİ
A