İnegöllü kamyoncular dert küpü

İnegöllü kamyoncular dert küpü

AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı yöneticileri, kısa bir süre önce yapılan kongreyle 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığına getirilen Yusuf Ziya Özbek ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2012.05.22 13:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
İnegöllü kamyoncular dert küpü

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve partililer, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek ve yeni yönetimini ziyaret etti. Temelli, "AK Parti hükümeti, Türkiye'yi bir uçtan bir uca duble yollarla ördü. Bu yollar, ekmeğini direksiyon sallamaktan kazanan esnafımızın kazasız belasız yolculuk yapmasını sağlıyor. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Ziya Özbek ise, "Kooperatifimizin 513 üyesi var. Büyük bir kitleye sahibiz. Şu anda sanayi de 125 fabrika var. Fabrikaların bir çoğundan istifade edemiyoruz. Şurada 3 fabrika ile iş yapıyoruz. Onu da tam kapasiteli çalışamıyoruz. Bir Starwood firması ile çalışıyoruz. Biz bu kış mevsimini zor atlattık" diye dert yandı.
Üyelerin yarısının araçlarının vergi borcu yüzünden bağlanacak durumda olduğuna işaret eden Özbek, "Sanayideki fabrikalara derdimizi anlatamıyoruz. Fabrikalar bizim kooperatifimizi bir kurum olarak görmüyor. Biz vergimizi ödüyoruz. Büyük bir kitleyiz; ama biz istediğimizi alamıyoruz. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Kamyoncularımız çok mağdur durumda. Araçlarımızın yarısı hakkında bağlama kararı çıkmış, yarısı vergisini ödeyemiyor. Çok vahim bir durumdayız. Sizlerden çok büyük destek bekliyoruz" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.05.22 13:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A