İnegöl Belediyesi'nden nöbetçi kitaphane

İnegöl Belediyesi'nden nöbetçi kitaphane

İnegöl Belediyesi tarafından İnegöl Nöbetçi Kitaphane açılış töreni gerçekleştirildi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban kitaphaneyle ilgili olarak, "Burası bir kentsel yaşam alanı" dedi.

2024.04.22 13:05 - Son Güncellenme: 2024.04.22 13:41 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
İnegöl Belediyesi'nden nöbetçi kitaphane

Her yaştan insanın faydalanabileceği İnegöl Nöbetçi Kitaphane'nin açılış töreni İnegöl Yeni Belediye Binası önünde düzenlendi.

Gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman katıldı.

"ÇOCUKLARIMIZA YÖNELİK ESNEK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ"

İnegöl Nöbetçi Kitaphane açılış töreni halk oyunu eşliğinde başladı. Ardından İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban kürsüye çıkarak söz aldı. Taban, İnegöl Belediyesi'nin folklor ekibine teşekkür ederek sözlerine başladı.

Taban, "Çok yakın bir zamanda bir seçim gerçekleştirdik. Ben toplumumuza ve İnegöl'ümüze hayırlı olmasını diliyorum. Biz öğrencilerimizin ve gençlerimizin farkındalığını artırmak için bu kitaphaneler açıyoruz. Çocuklarımıza yönelik esnek çalışmalar yapacağız burada. Sabah 8'de başlayıp akşam 12'ye kadar süren bir çalışma göreceksiniz burada. Diğerlerinden farkı rezervasyon yaparak öğrencilerimiz kullanabilecek. Ayrıca veli bilgilendirme sistemiyle velilerimiz çocuklarını takip edebilecek. Burası bir kentsel yaşam alanı. Burada ücretsiz olarak vatandaşlarımız otoparklardan yararlanabilecek. Çay, kahve ve dönemsel olarak çorba hizmetlerini gençlerimize sunuyor olacağız. Başta Kültür Müdürlüğümüz olarak katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Burada bir yaş sınırlaması yapmıyoruz, vatandaşlarımız çalışma imkanlarını burada sağlayabilecek" dedi.

"GENÇLERİMİZ SOSYALLEŞEBİLECEK"

Açılışta konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, "Bu mekanın tamamıyla ilgili söylenecek çok şey. İnegöl'ümüzün merkezinde böyle ferah ve güzel yerlerin olması çok kıymetli bir şey. Ben bu yere katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. İnegöl'e hizmetimiz daha güzel projelerle sürmeye devam edecek. Bu mekan sayesinde gençlerimiz ders çalışabilecek, sosyalleşebilecek. Belediye başkanımıza tekrardan teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak söze başladı. Varank, "31 Mart yerel seçimleri geride bıraktık. Bazı ilçelerimizde vatandaşlarımız farklı adayları seçti. Vatandaşımızın bize verdiği mesajı değerlendirerek çalışmaya devam edeceğiz. Seçimin, bayramın hemen sonrasında hizmet açılışında sizlerle beraberiz. Velilerimiz gönül rahatlığı ile bırakabileceği bir yer olacak. Biz bu mekanı İnegöl'ün gençleri, yavruları için gerçekleştirdik. İşte gerçek belediyecilik, gönül belediyeceği bu demektir. Bu güzel kitaphanemizi hayata geçirmekte emeği olanlar herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek İnegöl Nöbetçi Kitaphanesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.22 13:05 - Son Güncellenme: 2024.04.22 13:41 - CEREN SÜMBÜL
A