İnanılmaz kurtuluş

İnanılmaz kurtuluş

ADANA'da, köprüden dönüş yapmak isteyen kamyonet, virajı alamayınca sulama kanalına uçtu. Köprünün ayaklarına takılarak sürüklenmekten kurtulan kamyonetteki 8 kişi, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

2013.07.17 16:31 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:33 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
İnanılmaz kurtuluş
02:49 İnanılmaz kurtuluş

İLGİLİ VİDEO

İnanılmaz kurtuluş

 

Kaza, merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşiloba Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Döküm atölyesinde çalışan 8 işçi, öğle arasında serinlemek için Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına gitti. Bir süre yüzen gençler, mesailerinin başlamasına az bir zaman kala, kamyonete binip yeniden işyerlerine doğru hareket etti. Şehir merkezi ile köy yollarının bağlantısını sağlayan köprüden geçmeye çalışan kamyonet, virajı alamayıp sulama kanalına uçtu. Akıntı nedeniyle sürüklenmeye başlayan kamyonet, üzerinden düştüğü köprünün ayaklarına takıldı. Kamyonetteki sürücü ve diğer işçiler, çevredeki vatandaşların yardımı ile çıkmayı başardı. Durumları iyi olan işçiler, kamyoneti olay yerinde bırakıp, mesaiye gitti.

'YOL DAR GELİYOR'

Can kaybının bulunmadığı kazaya, yolun dar olmasının neden olduğunu ileri süren vatandaşlar, "Bu yol belki 50 yıl önce yapılmıştı. Ama artık araç yoğunluğunu kaldırmıyor, dar geliyor. Yolun genişletilmesi lazım, bu yol onlarca köy ile şehrin ulaşımını sağlayan tek bağlantı noktası. Ayrıca, tarım arazilerinden hasat yapılan ürünler de buradan toptancı haline taşınıyor" dedi.

Sulama kanalındaki kamyonet, daha sonra çekici ile çıkartıldı. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.17 16:31 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:33 - HABER MERKEZİ
A