İmza attıktan sonra konuşalım

İmza attıktan sonra konuşalım

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için sıkı çalışma yaptığı Oscar Cardozo, "Ben de beklemedeyim. Fenerbahçe'ye imzayı attıktan sonra tekrar konuşalım" dedi.

2013.07.26 09:11 - Son Güncellenme: 2013.07.26 09:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İmza attıktan sonra konuşalım

 Fenerbahçe aylardır peşinde koştuğu Oscar Cardozo'yu renklerine bağlamak için artık saatleri saymaya başladı. Bu sezon transfer gündeminin 1 numa-rasını oluşturan Paraguaylı oyuncuya telefonla ulaştık ve süreç hakkında bilgi almaya çalıştık.

Cardozo, Benfica Kulübü'nün kendisine konuşma yasağı getirdiğini, şu an için herhangi bir yorum yapmasının imkansız olduğunu dile getirdi.

Transferi ile ilgili yorum yapacak tek kişinin menajeri Pedro Alvade olduğuna dikkat çeken golcü oyuncu, "Açıkcası ben de beklemedeyim. Fazla bir bilgim yok. Görüşmeler iki kulüp arasında sürüyor. Fenerbahçe'ye imzayı attıktan sonra tekrar konuşalım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar" demekle yetindi.

İstanbul faktörü
Sarı-lacivertli kulüple prensip anlaşmasına varan Cardozo'nun Fenerbahçe'yi tercihinde pek çok etkenin rol oynadığı bildirildi. Paraguaylı futbolcu kariyeri boyunca sadece Güney Amerika takımları ve Benfica'da oynadı. Son 6 yılını Portekiz'de geçiren Cardozo ülkenin dili ve kültürü sebebiyle adaptasyon problemi yaşamadı. Yıldız futbolcu, Cardiff ve Fenerbahçe arasındaki tercihini yaparken sosyal hayatı ve yaşayacağı şehrin özelliklerini de göz önünde tuttu.

Türkiye'de forma giyen ve giymiş olan Güney Amerikalı futbolcu arkadaşlarından bilgi alan Cardozo, İstanbul'un Lizbon ile benzer özellikler taşıdığı bilgisini öğrendi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.26 09:11 - Son Güncellenme: 2013.07.26 09:11 - HABER MERKEZİ
A