İlayda Alişan ayrılık sonrası sessizliğini bozdu

İlayda Alişan ayrılık sonrası sessizliğini bozdu

Dizi setinde tanışan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü aşk yaşamaya başlamıştı. İlk kez Bodrum'da el ele görüntülenen çiftin aşkı kısa sürdü. İlayda Alişan, ayrılık sonrası ilk kez açıklaması yaptı.

2021.09.09 09:07 - Son Güncellenme: 2021.09.09 09:08 - Magazin
A
İlayda Alişan ayrılık sonrası sessizliğini bozdu

Birlikte rol aldıkları dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü çifti, iki hafta önce ayrılık kararı almıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen İlayda Alişan, biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. 

NEDEN AYRILDILAR?

Genç oyuncu, özel hayatı hakkındaki sorulara "Evet, ilişkim bitti. Neden bittiği hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek hızlı adımlarla uzaklaştı. 'Kırmızı Oda' dizisinde rol alacak olan Alişan, "Bu aralar setten sete koşturuyorum. Hem dizi hem de sinema filmi için yoğun bir şekilde çalışıyorum" dedi.

İKİLİ ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Rol aldıkları dizinin setinde tanışan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü kısa sürede aşk yaşamaya başladı. Haklarında çıkan aşk iddialarını her fırsatta yalanlayan ikili, ilk kez Bodrum'da el ele kameralara yakalandı. Yaz başında başlayan aşkları çokça konuşulan çiftin ilişkisi sona erdi. Ayrılık sonrası sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakıp, tüm aşk dolu fotoğraflarını sildi.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.09.09 09:07 - Son Güncellenme: 2021.09.09 09:08 - Şeyma Nur Sezgin
A