İl Gençlik Kolları üyeleri UÜ mozaik topluluğuyla buluştu

İl Gençlik Kolları üyeleri UÜ mozaik topluluğuyla buluştu

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları üyeleri, yabancı uyruklu öğrencilerin oluşturduğu "Uludağ Üniversitesi Mozaik Topluluğu' üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Birlik mesajlarının verildiği yemekte İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, Türkmenistan'a özgü cübbe giydi ve kelpek taktı.

2012.12.13 14:06 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
İl Gençlik Kolları üyeleri UÜ mozaik topluluğuyla buluştu

Merinos'taki Gölpark'ta düzenlenen yemekte AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, Gençlik Kolları Başkanvekili Mehmet Bayram, AK Parti Üniversite Başkanı Muhammed Esad Çamlı, Mozaik Topluluğu Başkanı Atahan Soyekow ve çok sayıda gençlik kolları ile Mozaik Topluluğu üyeleri katıldı.
"YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK..."
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Mozaik Topluluğu Başkanı Atahan Soyekow, bu sene yeni bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Topluluğumuzu bu sene başında kurduk. Mozaik, kelime olarak farklı renklerden ve taşlardan oluşmuş güzel bir ritim anlamına geliyor. İnşallah biz de bu anlam gibi güzel bir ritim oluşturacağız" dedi.
Soyekow, daha sonra yemeği organize eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz ve yönetimine teşekkür etti. Soyekow'dan sonra kürsüye çıkan AK Parti Üniversite Başkanı Muhammed Esad Çamlı ise Mozaik Topluluğu'nun her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
BAŞKAN AKYÜZ'ÜN KONUŞMASI...
Yemekte davetlilere seslenen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz de birlik ve beraberlik mesajı verdi. Akyüz, "Orta Asya bizim için önemli bir değer. Oradan gelen arkadaşlarımız bizim için önemli. Bursa, Osmanlı'ya başkentlik yapmış bir şehir ve sizin de eviniz sayılacak bir kent. Bursa'da bine yakın diğer ülkelerden okumak için gelen arkadaşlarımız var. Bu arkadaşların Bursa'yı tanıması ve alışması konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız. İleride de inşallah bir Bursa gezisi düzenlemeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Bursa'daki apolitik yaşayan, sivil toplum kuruluşlarından uzak  gençleri biraz daha sivil toplum kuruluşlarının içine dahil etmek için çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Akyüz, "Artık tarihinden uzaklaşan bir gençlik yapısı oluşmakta. Biz de bunun önüne geçmek istiyoruz. Tarihi öğrenmemiz gerekir ki yarınlara tarihimizi anlatalım" diye konuştu.
Başkan Akyüz, daha sonra Mozaik Topluluğu üyelerine hükümetin gençlere  ve  Orta Asya' ya yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Renkli görüntülere sahne olan yemekte AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, Türkmenistan'a özgü cübbe giydi ve kelpek taktı. Süleyman Akyüz gecenin sonunda Mozaik Topluluğu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.12.13 14:06 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:06 - HABER MERKEZİ
A