İkizleri deniz ayırdı

İkizleri deniz ayırdı

İstanbul'da piknik için gittikleri Rumeli Feneri'nde, elini yıkamak isteyen 16 yaşındaki Enes Karakurt denize düştü. İkizini kurtarmak için denize atlayan Ersin Karakurt hayatını kaybederken, Enes ise hastanede tedavi altına alındı.

2013.04.07 14:14 - Son Güncellenme: 2013.04.07 14:14 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
İkizleri deniz ayırdı


Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Sarıyer ilçesinde bulunan Rumeli Feneri'nde meydana geldi. 16 yaşındaki Enes ve Ersin Karakurt isimli ikizler ailesi ile Sinoplular Derneği'nin düzenlediği eğlence için Rumeli Feneri'ne gitti. İddiaya göre ikizlerden Enes Karakurt, elini yıkamak için çıktığı kayalıkların üzerinden, ayağı kayarak denize düştü. Yüzme bilmeyen Enes'in çırpındığını fark eden kardeşi Ersin Karakurt denize atladı. Ancak Ersin Karakurt'da yüzme bilmediği için denizde çırpınmaya başladı. İkiz kardeşlerin denizde boğulduğunu fark eden vatandaşlar hemen denize atlayarak Enes Karakurt'u kurtardı. Ancak kurtulmayı başaramayan ikizlerden Ersin Karakurt, gözden kayboldu. Olay yerine çağırılan Sahil Güvenlik ekipleri yaptıkları aramanın ardından Ersin Karakurt'un cansız bedenini denizin dibinden çıkardı. Enes Karakurt ise Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Hayatını kaybeden Ersin Karakurt'un cenazesi ise İstinye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.
İKİZLERDEN GERİYE SAZ ÇALARKEN ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLERİ KALDI
İkiz kardeşlerden Ersin Karakurt'un Nahit Menteşe Anadolu Meslek Lisesi'nde, Enes'in ise Dr. Oktay Duran Matbaa Meslek Lisesi'nde öğrenim gördükleri öğrenildi. İkiz kardeşlerden geriye ise saz çalarken çekilmiş görüntüleri ve fotoğrafları kaldı. Görüntülerde bir huzur evini ziyaret eden ikiz kardeşlerin, yaşlılar için saz çalarak, türkü söyledikleri görülüyor.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.07 14:14 - Son Güncellenme: 2013.04.07 14:14 - HABER MERKEZİ
A