Husumetlilerine döner bıçağı ve silahla saldırdılar

Husumetlilerine döner bıçağı ve silahla saldırdılar

İstanbul Şişli'de iki şahıs, daha önce küfürleşme nedeniyle aralarında husumet bulunan bir kişiye döner bıçağı ve silahla saldırdı. Saldırıya uğrayan kişi kendini sandalye ile savunmaya çalışırken korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

2021.10.28 10:29 - Son Güncellenme: 2021.10.28 10:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Husumetlilerine döner bıçağı ve silahla saldırdılar
01:45 Husumetlilerine döner bıçağı ve silahla saldırdılar

İLGİLİ VİDEO

Husumetlilerine döner bıçağı ve silahla saldırdılar

Edinilen bilgiye göre, M.K. ile V.Ş. ve H.Ş. arasında bir süre önce küfürleşme nedeniyle husumet oluştu. M.K. ve arkadaşı cadde üzerinde sohbet ettikleri esnada onları gören V.Ş. ve H.Ş. bir anda üzerlerine doğru koştu. Şahıslar ardından ellerindeki döner bıçağı ve silahla saldırmaya başladı. Sokak ortasında devam eden kavgada karşı kaldırıma da sıçradı. O esnada M.K.'nın arkadaşı onu korumak için saldırganları önüne geçti. Ancak gözü dönen şahıslar M.K.'ya acımasızca vurmaya başladı.

Kaçmaya başlayan M.K.'yı kovalayan V.Ş. vs H.Ş.'yi vatandaşlar durdurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Saldırganlardan biri M.K.'yı bacağından tabancayla vurarak yaralarken, döner bıçaklı şahıs ise saldırmaya devam etti. Börekçiye sığınan M.K., eline aldığı sandalyeyle döner bıçaklı saldırgana direnmeye çalıştı.

Saldırı sonrası saldırganlar vatandaşlar tarafından uzaklaştırıldıktan sonra kaçmaya başladı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı M.K.'yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Bölgede yakalama çalışması yapan Şişli motorize yunus polisi, saldırganlar V.Ş. ve H.Ş.'yi kaçarken kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar, ifadelerinin alınması ve adli işlem işlemlerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.10.28 10:29 - Son Güncellenme: 2021.10.28 10:32 - HABER MERKEZİ
A