Hrant Dink Vakfı'na tehdit mesajı gönderen şüpheli tutuklandı

Hrant Dink Vakfı'na tehdit mesajı gönderen şüpheli tutuklandı

HRANT Dink Vakfı'na e- posta ile tehdit mesajı gönderdiği iddiasıyla savcılığa sevk edilen H.A. (25) "Zincirleme şekilde kişinin kendisini bir hale koyması suretiyle imzasız mektupla veya özel işaretlerle tehdit" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sevk edilen mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi.

2020.05.31 20:32 - Son Güncellenme: 2020.05.31 20:53 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hrant Dink Vakfı'na tehdit mesajı gönderen şüpheli tutuklandı

HRANT Dink Vakfı'na e- posta ile tehdit mesajı gönderdiği iddiasıyla savcılığa sevk edilen H.A. (25)  "Zincirleme şekilde kişinin kendisini bir hale koyması suretiyle imzasız mektupla veya özel işaretlerle tehdit" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Hrant Dink Vakfı'na tehdit e-postası gönderen H.A. "Zincirleme şekilde kişinin kendisini bir hale koyması suretiyle imzasız mektupla ya da özel işaretle tehdit" suçundan tutuklandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.05.31 20:32 - Son Güncellenme: 2020.05.31 20:53 - HABER MERKEZİ
A