Hocadan kadınların düğünde oynamasına sert tepki! Açıklamaları gündem oldu
Kendisini dini sohbetler veren bir hoca olarak tanıtan Erdal Sadi, katıldığı bir programda düğünlerde kadın ve erkeklerin birlikte eğlenmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Düğün organizasyonlarına yönelik eleştirilerde bulunan Sadi, bu tür etkinliklere katılım konusunda vatandaşlara çağrı yaptı.
2026.07.23 15:30 - Son Güncellenme: 2026.07.23 15:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
Konuşmasında, düğünlerde kadınların erkeklerin bulunduğu ortamda oynamasını doğru bulmadığını dile getiren Sadi, bu durumun dini açıdan uygun olmadığını savundu. Görüşlerini örneklerle açıklayan Sadi, ailelerin bu konuda daha hassas davranması gerektiğini ifade etti.
Sosyal medyada farklı yorumlar yapıldı
Erdal Sadi'nin açıklamalarında kullandığı ifadeler kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Sadi'nin görüşlerine destek verirken, bazıları ise açıklamaları eleştirerek farklı değerlendirmelerde bulundu.
Düğün kültürü ve toplumsal yaşam üzerine yapılan yorumlar sosyal medya platformlarında tartışmalara neden olurken, Sadi'nin sözleri farklı kesimlerden çok sayıda yorum aldı.