Hırsızlar sonunda bunu da yaptı

Hırsızlar sonunda bunu da yaptı

IĞDIR'daki Nuh Nebi Camii'nin yıkandıktan sonra kuruması için TOKİ evlerinin bahçesine serilen 500 metrekare büyüklüğündeki 10 halısı görevli iftara gidince çalındı.

2013.07.17 11:33 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:33 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hırsızlar sonunda bunu da yaptı

Doğubayazıt Caddesi, Kapan Sokak'ta bulunan Nuh Nebi Camii'ne ait her biri 50'şer metrekare olan 10 halı, kirlendiği için yıkamaya verildi. Yıkanan halılar kuruması için TOKİ evlerinin bahçesine serildi. Halıları bekleyen kişi, iftar vakti evine gidince hırsızlar halıları çaldı. Polis hırsızları ve halıları bulmak için soruşturma başlattı.

Razaman günü camiye ait halıların çalınmasına önce inanamadığını söyleyen Nuh Nebi camii imamı Ahmet Karaca, "Halılar tozlanmıştı. Yıkamaya verdik. Yıkayan firma halıların büyük olduğunu ve kurutmakta güçlük çekeceklerini söyledi. Biz de halıları yıkandıktan sonra kuruması için TOKİ'nin bahçesine serdik. Başına da bir arkadaşı koyduk. Ancak görevli arkadaş iftarını açmak için eve gittiğinde hırsızlar halıları çalmış. Caminin büyük bir bölümü halısız kaldı. Hırsızlığı yapanlar, iki minibüsle geliyor ve halıları yükleyerek götürüyorlar. Hırsızlara sesleniyorum. Çaldığınız halılar işinize yaramaz hepsi seccade şeklindedir. Satılmaz, kullanılmaz lütfen halılarımızı teslim edin" diye konuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.17 11:33 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:33 - HABER MERKEZİ
A