Hindistan'da koronavirüsten korunmak için inek idrarı içtiler

Hindistan'da koronavirüsten korunmak için inek idrarı içtiler

Hindistan'da Hindular'a göre kutsal saydıkları ineğin idrarı koronavirüs dahil her derde deva.

2020.03.14 22:45 - Son Güncellenme: 2020.03.14 22:59 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Hindistan'da koronavirüsten korunmak için inek idrarı içtiler
02:55 Hindistan'da korona endişesiyle ineğin dışkısıyla duş alıyorlar

İLGİLİ VİDEO

Hindistan'da korona endişesiyle ineğin dışkısıyla duş alıyorlar

İneğin kutsal sayıldığı Hindistan'da bir grup Hindu, yeni tip koronavirüsten (Covid-19) korunmak için 'inek idrarı içme partisi' düzenledi.

Uzmanların, inek idrarının koronavirüsü önleyebileceğine dair hiçbir kanıt olmadığını belirtmesine rağmen, etkinliğe katılım yüksek oldu. Tüm Hindistan Hindu Birliği adlı grubun ev sahipliğinde düzenlenen partiye katılan yaklaşık 200 kişi, sunulan içeceklerin tadını çıkardı.

Çin'de başlayıp dünyaya yayılan koronavirüse yakalanma endişesi insanları önlemler almaya itiyor. Hindistan'da ise inançları gereği inekleri kutsal olarak gören kişiler için en iyi korunma yöntem ineğin idrarı ve dışkısı.

Ekinliği katılanlardan Om Prakash "21 yıldır inek idrarını içiyoruz" içtiklerini söylüyor:

"21 yıldır inek idrarını içiyoruz, ve inek gübresinde banyo yapıyoruz. Bu sayede hiç İngiliz ilaçlarını kullanma gereği duymadık"

Daha önce de yine Hindistan'da bir grup koronavirüse yakalanmamak için inek dışkısını suya karıştırarak duş almıştı.

 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2020.03.14 22:45 - Son Güncellenme: 2020.03.14 22:59 - HABER MERKEZİ
A