Hazar Ergüçlü: Cihangir'in ortasında aldatmaz!

Hazar Ergüçlü: Cihangir'in ortasında aldatmaz!

Oyuncu Hazar Ergüçlü (28) ile arasındaki yaş farkı nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen yönetmen sevgilisi Onur Ünlü (47)'nün bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmesi hakkında konuştu.

2020.11.09 08:44 - Son Güncellenme: 2020.11.09 08:45 - Magazin
A
Hazar Ergüçlü: Cihangir'in ortasında aldatmaz!

Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz ay Cihangir'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenen sevgilisi Onur Ünlü'nün kendisini aldatmadığını söyledi.

Oyuncu, "Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın. O kadar aptalsa, kendimden şüphe etmeyelim" açıklamasını yaptı.

'Tokatlayayım da kendine gel'

Ergüçlü, Ünlü'nün o gece yanındaki kadının yönetmene, "Tokatlayayım da kendine gel" sözlerini de yorumladı.

'Aldatma olmadığı için bir affettirme durumu da yok'

Oyuncu, konuyla ilgili, "Bu tür şakalar yapılabilir. O kadın Onur'un öğrencisi... Yıl 2020 bunları konuşmayalım. Bir tepkim olmadı. Aldatma olmadığı için bir affettirme durumu da yok" diye konuştu.

Kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile uzun süredir birliktelik yaşayan yönetmen Onur Ünlü, geçtiğimiz ay ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti.

Ünlü yönetmen, Cihangir'de yanında bir kadınla Uçankuş TV objektiflerine takılmıştı. İkili, samimi halleriyle dikkat çekmişti.

Yanındaki kadın kim olduğu merak edilen Ünlü, soruları yanıtsız bırakıp mekandan yalnız başına ayrılmış; genç kadın ise suratını gizleyip sessizliğini korumuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.09 08:44 - Son Güncellenme: 2020.11.09 08:45 - Gülcan Tekin
A