Havai fişek jesti ortalığı karıştırdı!

Havai fişek jesti ortalığı karıştırdı!

Adıyaman'da bir ilköğretim okulu önünde meydana gelen patlama, yürekleri ağza getirdi. Kız arkadaşına jest yapmak isteyen gencin tehlikeli gösterisi ortalığı karıştırdı.

2012.10.16 11:40 - Son Güncellenme: 2012.10.16 11:40 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Havai fişek jesti ortalığı karıştırdı!

Öğrenciler dersteyken okulun önünde meydana gelen patlamanın terör örgütü üyeleri tarafından okula atılan molotoftan kaynaklandığı yönünde ihbar alan polis harekete geçerken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere çok sayıda resmi ve sivil ekip kısa sürede olay yerine geldi. Okul çıkış saatine yaktın zamanda meydana gelen patlamanın ardından polis çevre güvenliği alırken, öğrenciler okul çıkışında kontrollü olarak evlerine gönderildi.

Patlamanın meydana geldiği yerde temizlik yapan belediye temizlik ekipleri, patlayan maddenin kalıntılarını da süpürdüğü için çöp aracı durdurularak çöpler karıştırıldı. Çöpler arasından patlayıcının kalıntıları bulunurken, patlamanın bombadan değil havai fişekten kaynaklandığı anlaşıldı.Polis ekipleri görgü şahitlerinin verdiği bilgiler doğrultusunda beyaz renkli bir aracın olay yerinden ayrıldığını öğrenince, verilen bilgiler ışığında araç Kahta istikametine giderken polis tarafından durdurulup içerisindeki şahıslar gözaltına alındı.

Araçtaki şahısların ifadeleri doğrultusunda olayın gerçek yüzü ortaya çıkarken, İrfan G. adlı şahsın okulun yakınlarında ikamet eden kız arkadaşına jest yapmak için havai fişekleri patlattığı belirlendi. İrfan G. ile birlikte 3 arkadaşı polis tarafından gözaltına alınırken, olayın terör olayı olmadığı ortaya çıktı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.10.16 11:40 - Son Güncellenme: 2012.10.16 11:40 - HABER MERKEZİ
A