Hastanede mahkum dehşeti

Hastanede mahkum dehşeti

ADANA'da Kürkçüler Kapalı Cezaevi'nden 5 gün izinli çıkan 20 yaşındaki Abdullah Karadağoğlu, aynı cezaevinin açık bölümünde cezasını çeken mahkum 38 yaşındaki Devrim Yıldız'ı, tedavi için getirildiği Adana Numune Hastanesi'nin kafeteryasında kurşunladı. Devrim Yıldız ile birlikte o sırasında kafeteryada bulunanlardan 27 yaşındaki Serap Öncel ve 32 yaşındaki Tayfur Kahraman da yaralandı.

2013.04.17 13:37 - Son Güncellenme: 2013.04.17 13:38 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Hastanede mahkum dehşeti

 


Olay saat 08.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Adana Numune Hastanesi kafeteryasında meydana geldi. Rahatsızlığı nedeniyle Kürkçüler Açık Cezaevi'nin yönetimine başvuran mahkum Devrim Yıldız, tedavisi için Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. Poliklinikler bölümüne giderken kafeteryaya uğrayan Devrem Yıldız, aynı cezaevinin kapalı bölümünde cezasını çekerken 5 günlük izne çıkan Abdullah Karadağoğlu ile karşılaştı. İddiaya göre silahını çeken Karadağoğlu, Yıldız'a ateş açtı. Devrim yıldız, sol kalça, boyun ve bacağından yaralandı. O sırada kafeteryada bulunanlardan Serap Öncel bacağına, Tayfur Kahraman ise dizine isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Silah seslerinin yankılandığı hastanede büyük panik yaşanırken, saldırgan Abdullah Karadağoğlu koşarak hastaneden çıkıp izini kaybettirdi, yaralılar da Acil Servis'te tedaviye alındı.

Polis, kaçan Abdullah Karadağoğlu'nu bulmak için soruşturmayı sürdürüyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.17 13:37 - Son Güncellenme: 2013.04.17 13:38 - HABER MERKEZİ
A