Hastane personeline eğitim

Hastane personeline eğitim

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline, "Kalp Ameliyatı Sonrası Yoğun Bakımda Hasta Takibi" eğitimi verildi.

2012.10.16 18:53 - Son Güncellenme: 2012.10.16 18:53 - Sağlık - HABER MERKEZİ
A
Hastane personeline eğitim

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıp Fakültesi'nde Kasım 2012 tarihinde başlayacak kalp ameliyatları öncesinde görevli personele hizmet içi eğitimler veriliyor. Hastanenin Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Birol Yamak tarafından kalp cerrahisi kliniği, yoğun bakım ve servisinde görevli hemşirelere 'Kalp Ameliyatı Sonrası Yoğun Bakımda Hasta Takibi' konusunda eğitim verildi.
Tıp Fakültesi Hastanesinde verilen hizmet içi eğitimde Prof. Dr. Birol Yamak, ameliyathaneden yoğun bakıma transfer olan hastanın karşılanması, ameliyat sonrası yoğun bakımda hasta takibi, yoğun bakımda gelişebilecek komplikasyonlarda ilk müdahale ve servisteki kalp ameliyatı olan hastalara ilk müdahale konuları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Önceki hafta 'Kalp Ritim Bozuklukları' ile ilgili hizmet içi eğitim verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Yamak, her fırsat bulduklarında kalp cerrahisinde ekip olmanın önem ve avantajlarını konuştuklarını, ekip ruhunu yakalamak için toplantılar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2012.10.16 18:53 - Son Güncellenme: 2012.10.16 18:53 - HABER MERKEZİ
A