Hastaların endoskopi çilesi bitti

Hastaların endoskopi çilesi bitti

Balıkesir'in Edremit Devlet Hastanesi 'Endoskopi Ünitesi' hizmete girdi. Endoskopi ünitesinin hizmete girmesi ile yıllardır Balıkesir ve Ayvalık'a yönlendirilmek zorunda kalan hastaların çilesi hastane yönetiminin girişimleri ile sona erdi.

2013.07.15 17:54 - Son Güncellenme: 2013.07.15 17:54 - Yaşam
A
Hastaların endoskopi çilesi bitti


Üniteyi körfez halkının hizmete sunabilmenin mutluğunu yaşadıklarını belirten Edremit Devlet Hastanesi Yönetici ve Başhekimi M. Atahan Gürkan Acar, "Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu tarafından gönderilen cihazla bugün ilk gastrolojik rahatsızlığı bulunan hastada gerekli tetkik yapıldı. İlk hastamızda risk taşıyan bir rahatsızlık bulunmadığı için de ise çok sevindik"diye konuştu.
İlk günden bu yana halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için yoğun gayret içinde odluklarını belirten Acar, "Gecikmiş olmasına rağmen üniteyi hizmete açarak hastalarımıza burada hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen yetkililere şükranlarımı sunuyorum. Hastanenin çıtasını daha yukarılara çıkarmak için ben ve ekip arkadaşlarımız yoğun bir gayret içindeyiz."
Başarılı Dahiliye Uzmanı Doktor Ayhan Ağaoğlu'nun kontrolünde hizmet verilmesine başlanan ünitede, genel cerrahi uzmanı Cengiz Güngör'de görev aldı.
İlk endoskopik tetkiki Başhekim M.Atahan Acar, Sağlık Hizmetleri Müdürü Başhemşire Şeniz Azkara, Hastane Müdürü Mithat Çelikyay, Başhemşire yardımcısı Reyhan Türker, Anestesi Uzmanı Seyhan Gümren izledi. Endoskopi yapılan 26 yaşındaki E.İ. ise, "Edremit'te bu hizmetin verilmesi harika bir şey. Hastane yetkililere minnettarım. Kamera ile tetkikte midemde bir şey çıkmadığı için ise çok sevindim."diye konuştu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.15 17:54 - Son Güncellenme: 2013.07.15 17:54 - Zeynep Çelik
A