Harp Akademileri'nde tören başladı
Harp Akademileri'nde tören başladıHarp Akademileri'nde tören başladıHarp Akademileri'nde tören başladı
2013.07.25 20:07 - Son Güncellenme: 2013.07.25 20:07 - Yaşam - HABER MERKEZİHarp Akademileri Komutanlığı 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreni, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı.
Cumhurbaşkanı Gül, Harp Akademileri Komutanlığı Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi'ne gelişinde, Harp Akademileri Komutanı Korgeneral Raif Akbaş tarafından askeri törenle karşılandı.
Harp Akademileri'nin 165. mezuniyet töreni, Cumhurbaşkanı Gül'ün, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile saat 19.15'te merkezin Çok Amaçlı Salonu'ndaki yerini almasıyla başladı.
Törene, TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı Muammer Güler, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da katıldı.
Mezuniyet töreninde, 82'si Kara Harp Akademisi'nden, 36'sı Deniz Harp Akademisi'nden, 51'i ise Hava Harp Akademisi'nden olmak üzere toplam 169 subay mezun oluyor. Törende, 16 ülkeden 29 misafir askeri personel de diplomalarını alıyor.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
00:50
-
00:13
-
00:20
-
01:31
-
01:53
En Çok Okunanlar
- AVM'ye canlı bomba ihbarı! Ekipler alarma...
- Sakarya'da feci ölüm: Otoyolda parçalanmış...
- Bursa'da gece yarısı feci kaza! Tıra...
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursa'da sabah saatlerinde yoğun sis
- Kadınları mest eden 5 cinsel konu! Bu...
- Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 milyon 922 bin...
- Bursa'da asker eğlencesi dediler, sokağı...
- Bursa'da yeşillik alanda dakikalarca drift...
- Bursa'da otomobille motosikletin...
- Bursa'da motosiklet kazası kamerada!
- TikTok, ABD'de erişime kapatıldı
- MSB sosyal medyadan açıkladı: Hava...
- Kızılcık Şerbeti'nin 'Nilay'ı Feyza...