Harika Avcı sessizliğini bozdu: Şahsıma yönelik bir algı operasyonu!

Harika Avcı sessizliğini bozdu: Şahsıma yönelik bir algı operasyonu!

Yeşilçam'da canlandırdığı rollerle adından söz ettiren Harika Avcı, tüp mide ameliyatı olduğu yönündeki iddialara cevap verdi.

2021.09.22 17:52 - Son Güncellenme: 2021.09.22 17:53 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Harika Avcı sessizliğini bozdu: Şahsıma yönelik bir algı operasyonu!

80'li yılların aranan isimlerinden Harika Avcı'nın fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yattığı ileri sürülmüştü. Yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle sahnelerden uzak olan Avcı'nın eski günlere dönmek için bu kararı aldığı da iddia edilmişti.

"ŞAHSIMA YÖNELİK BİR ALGI OPERASYONU"

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü isim, "İtibarsızlaştırmak, karalamak, hedef göstermek için şahsıma yönelik bir algı operasyonudur gidiyor ve kasıtlı olarak olaylar olduğundan farklı gösterilmeye çalışılıyor. Nefrete sevk eden, manipülatif, abartılı, asılsız, adaletsiz, vicdan yoksunu ithamlarla iddialarla karşı karşıya getirilip, polemiklere çekilmek isteniyorum." dedi.

"Hiç tanımadığım ya da haklı nedenlerle ilişiğimi kestiğim insanlar bile utanmadan benimle ilgili bir de şov peşine düşüyorlar. Bunlar iyi taktikler ama tutmaz" ifadelerini kullanan Harika Avcı, "Öncelikle samimiyetsizler ve inandırıcı değiller. Dahası taraflı ve çelişkili oldukları hallerinden görülüyor, üstelik tepki de alıyorlar. Çünkü Türk halkı zekidir, ben bir açıklama yapmasam dahi, kimi nereye koyacağını çok iyi bilir. En derin sevgi ve saygılarımla canlarım..." dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.09.22 17:52 - Son Güncellenme: 2021.09.22 17:53 - HABER MERKEZİ
A