Hamit gelecek sezon için iddialı konuştu

Hamit gelecek sezon için iddialı konuştu

Cimbom'un tecrübeli orta saha oyuncusu, gelecek sezon için kendinden ve takımından emin konuştu.

2013.07.27 12:37 - Son Güncellenme: 2013.07.27 12:37 - Spor
A
Hamit gelecek sezon için iddialı konuştu

Galatasaray'ın geçen sezon Real Madrid'den transfer ettiği Hamit Altıntop, gelecek sezon içi yine iddialı olacaklarını söyledi.

Gelecek sezon Süper Lig'deki takımların Sarı-Kırmızılılar'a karşı daha motive oynayacaklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Bu sene performansımızı daha da arttırmak istiyoruz." dedi.

Emre Can çok yetenekli

Adı Galatasaray ile anılan gurbetçi oyuncu Emre Can'ı da yorumlayan başarılı orta saha, "Emre Can çok yetenekli futbolcu. Söylentiler ne kadar doğru, bilmiyorum. Kendini geliştirirse her takıma faydalı olur." diye konuştu.

Hedef: Süper Kupa

Geçen sezona da Süper Kupa'yı alarak başladıklarını hatırlatan Hamit, "Kötü maçlarım da iyi maçlarım da oldu. Kendimi Galatasaray'da iyi hissediyorum. Geçen sezon bir alışma süreci geçirdim, bu sezon daha fazla katkım olacaktır. Hedefimiz Süper Kupa'yı alıp sezona iyi bir şekilde başlamak." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'e karşı herkes böyle oynayamaz

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Madrid'e karşı çok etkili bir oyun oynadıklarını söyleyen tecrübeli orta saha, "Bernabeu'da klasik 4-4-2 ile oynamak cesaret ister. Biz bunu yaptık. Bu sene daha iyi işler başarmak istiyoruz." dedi.

Hamit, geçen sezon sadece Schalke deplasmanında gol atmayı başarmış, ancak pek çok defa direklere takılmıştı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.27 12:37 - Son Güncellenme: 2013.07.27 12:37 - Yağmur
A