Hakan Çalhanoğlu özel jetle Bodrum'a geldi

Hakan Çalhanoğlu özel jetle Bodrum'a geldi

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, tatile çıktı. Ailesiyle birlikte soluğu Bodrum'da alan Çalhanoğlu, Genel Havacılık Terminali'nden çıkarken görüntülendi

2021.06.29 12:39 - Son Güncellenme: 2021.06.29 12:40 - Magazin
A
Hakan Çalhanoğlu özel jetle Bodrum'a geldi

Uzun süredir İtalya'da top koşturan ve geçtiğimiz günlerde Milan'dan ezeli rakibi Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, özel jet ile ailesiyle birlikte Bodrum'a geldi.

Çalhanoğlu, önceki gün eşi Sinem Çalhanoğlu ve iki çocuğuyla havalimanında görüntülendi.

"NE SÖYLEYEBİLİRİM Kİ!"

Çalhanoğlu, gazetecilerle kısa süre sohbet etti. Muhabirlerin, "Inter'e transfer olmanız Milan taraftarlarını kızdırdı. Formanızı yakarak tepki gösterdiler. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Transferim gerçekleşti. Mutluyum. Taraftarların yaptığına gelince, ne söyleyebilirim ki?" diyerek, kaldığı otelin yolunu tuttu.

Otele yerleşen Çalhanoğlu, odasının önündeki havuzda ailesiyle vakit geçirdi. Milli yıldız, ilk önce oğlu Ayaz'ın biberonundaki mamasını eliyle soğuttu. Ardından kızı Liya'nın havuza girmesi için kolluklarını şişirdi.

Bir ara oğlunu havuza sokup, çıkaran Çalhanoğlu, daha sonra kızı ile yüzdü. Hakan Çalhanoğlu'nun ailesiyle Bodrum'da başlayan tatil macerası objektiflere böyle yansıdı.

Çift, 3 yıl önce boşanma kararı almıştı. Ancak o dönem hamileliğinde 6 ayı geride bırakan ve anne olmak için gün sayan Sinem Gündoğdu ile Hakan Çalhanoğlu, sürpriz bir kararla evliliklerine yeniden bir şans vermişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.29 12:39 - Son Güncellenme: 2021.06.29 12:40 - Sevcan Sarıkaya
A