Hagi'nin Fatih Terim korkusu

Hagi'nin Fatih Terim korkusu

Türk spor kamuoyunun yakından tanıdığı Ghaorghe Hagi, önemli açıklamalarda bulundu.

2013.09.04 23:06 - Son Güncellenme: 2013.09.04 23:09 - Spor
A
Hagi'nin Fatih Terim korkusu

Galatasaray'ın efsanevi yıldızı George Hagi, Fatih Terim'in oyuncuları hazırlamayı bilen biri olduğuna dikkat çekerek, "Ümit edelim ki Terim, oyuncuları motive edecek, iyi oyuncuları kendine getirecek vakti bulamasın." dedi.
Yaklaşan iki önemli maç Romanya spor kamuoyunun gündeminde. Türk spor kamuoyunun yakından tanıdığı Ghaorghe Hagi, Digi Sport televizyonuna öngörülerini anlattı.
Romanya maçı öncesinde Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesini, "Romanya açısından kesinlikle kötü oldu. Bu yüzde 100" şeklinde değerlendiren Hagi, Terim'in oyuncuları motive etmedeki maharetine dikkat çekti.
"Takımın başında oyuncuları motive etmeyi bilen bir hoca var. Türklerin hoca değişikliğinden sonra artık kaybedecek bir şeyi yok. O yüzden onlarla oynayacağımız maç da hiç kolay olmayacak. Biz ümit edelim ki, Terim oyuncuları motive edecek, kaliteli oyuncuları maça hazırlayacak vakti bulamasın" şeklinde konuşan ünlü spor adamı, Macaristan maçında ibrenin Romanya'dan yana olduğunu dile getirdi.
Steaua Bükreş'in Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının verdiği coşku ve güvenin büyük katkısı olacağına inanan Hagi, "Evimizde oynuyoruz. Herkes azamisi gayret ortaya koyarsa kazanırız." dedi.
Baraj için şartları zorlayan Romanya Cuma akşamı Macaristan'la, Salı akşamı Türkiye ile karşı karşıya gelecek. Türkiye saatiyle 21.00 başlayacak maçlar Bükreş'teki National Arena Stadı'nda oynanacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.09.04 23:06 - Son Güncellenme: 2013.09.04 23:09 - Zeynep Çelik
A