Hafta içi balıkçılık, hafta sonu tekne turu yapıyorlar

Hafta içi balıkçılık, hafta sonu tekne turu yapıyorlar

Bursa'nın gözde mahallelerinden Gölyazı'da balıkçılar, hafta içi balık avlamaya giderken, hafta sonu ise vatandaşlara tekne turu hizmeti veriyor.

2015.04.07 10:39 - Son Güncellenme: 2015.04.07 10:39 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Hafta içi balıkçılık, hafta sonu tekne turu yapıyorlar


Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı'da vatandaşlar hem balıkçılık, hem turizmcilik yapıyor. Hafta içi balık avlamaya çıkan balıkçılar, hafta sonları ise 20 dakikası 20 liradan vatandaşları tekneyle gezdiriyor.

Fotoğraf sanatçıları ve turistlerin akın ettiği Gölyazı'da tekne turları büyük rağbet görürken, tekneye güvenlik açısından 6 kişiden fazla insan almıyor.

Kendilerine yeni bir ekmek kapısı çıktığını ifade eden balıkçı Hüseyin Dal, "Tekne turunun 20 dakikası 20 lira. Kaç kişi olursa olsun fark etmiyor. Ancak kayık en fazla 6 kişi alıyor. Hafta sonları insanları göl turu yaptırıyoruz. Diğer günler ise balıkçılık yapıyoruz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.04.07 10:39 - Son Güncellenme: 2015.04.07 10:39 - HABER MERKEZİ
A