Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi

Şarkıcı Hadise'nin Kaan Yıldırım ile ayrılığını duyurmasının ardından küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den bir paylaşım geldi. Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı 'boynuz' gönderisiyle kardeşine 'ihanet' imasında bulundu.

2020.12.14 10:11 - Son Güncellenme: 2020.12.14 10:12 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den 'ihanet' göndermesi

Yaklaşık sekiz aydır aşk yaşayan Hadise-Kaan Yıldırım çifti, yollarını ayırdı.

Hadise, ayrılık sonrası, "Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim; bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın" açıklamasını yaptı.

Yıldırım'ın Hadise'yi sosyal medyada silmesinin ardından şarkıcının geçtiğimiz yıl tartışma yaşayarak, görüşmediği ablası Hülya Açıkgöz de yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

'İHANET' GÖNDERMESİ

Açıkgöz'ün 'Boynuz' paylaşımıyla, Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın yanından ayrılıp, kendi evine geçmişti.

Kendisini karantinaya alan Hadise'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atılmıştı.

Söylentiler sonrası ünlü oyuncu, sevgilisi Hadise ile ateş başında çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, iddiaları çürütmüştü.

Ancak çiftin yolları, bu paylaşımdan bir hafta sonra ayrıldı.

AŞKI 'BENEK' BELGELEMİŞTİ

Sürpriz aşk, Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek sayesinde ortaya çıkmıştı.

Yıldırım'ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliklerini belgelemişti.

Hadise, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi ile karesini, "Yanımda, sağımda, solumda, ufkumda... Yanında, yazında, kışında, tüm baharlarında..." notuyla yayınlamıştı.

Ünlü şarkıcının bu hamlesinden sonra aylar önce verdiği bir röportaj gündem olmuştu.

"ASLA, 'ASLA' DEME HADİSE"

Hadise'nin, "Aşığım arkadaşlar, birisi var hayatımda' hiç demedim, demeyeceğim de. Instagram'da sevgilimi asla takip etmeyeceğim, asla resim koymayacağım. Ben öyle bir insan değilim" sözleri sosyal medyayı sallamıştı.

Şarkıcının takipçileri, "Asla 'asla' deme Hadise!" yorumlarında bulunmuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.12.14 10:11 - Son Güncellenme: 2020.12.14 10:12 - HABER MERKEZİ
A