Hadise mini giymekten vazgeçmiyor...
Antalya'da konser veren Hadise, dans gösterileri sırasında, vantilatörler nedeniyle sık sık havalanan eteği nedeniyle zorlandı.
2014.09.17 13:09 - Son Güncellenme: 2014.09.17 13:10 - Magazin - HABER MERKEZİ
Hadise, Antalya'da Konyaaltı Beach Park'ta konser verdi. Ünlü şarkıcı, hayranlarına sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşattı.
Dans ekibiyle birlikte, üzerinde siyah ve yırtmaçlı mini etekli elbisesiyle çıkan Hadise, hareketli dans gösterileri ve sahne önündeki vantilatörler nedeniyle sık sık zor anlar yaşadı. Frikik vermemek için büyük uğraş veren Hadise, dans gösterileri ve sahne şovlarıyla etkiledi.
"BU NE ENERJİ"
Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, "Bu nasıl bir enerji Antalya? Ne yaptınız siz böyle, muhteşemsiniz" dedi. 'Yolumun Işığı' gibi sevilen parçalarını seslendiren sanatçı, hareketli 'Düm Tek Tek' parçasıyla konseri tamamladı.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:10
-
14:51
-
00:50
-
03:10
-
00:44
En Çok Okunanlar
- Bursa'da ulaşıma çözüm geliyor: Bir metro...
- Bursa'da üretim yapan TOFAŞ banttan araç...
- Geleneksel pantolonsuz metro yolculuğu...
- Kar yurda giriş yaptı! Bursa'ya ne...
- Bursa'da öğretmenler iş bıraktı!
- Bursa kaplıcalarının faydaları nelerdir?...
- Ünlü şef Danilo'dan Bursada Bugün'e...
- Balıkesir'de işçi servisi devrildi: 25 yaralı
- Bursa'da kaza yapan araç, siteye daldı!
- Bursa'daki kazada ağır yaralanmıştı!...
- Dev marka piyasadan çekildi!
- Bursa'da yaşlı adam, tarihi caminin...
- Ahlaksız teklif bardağı taşıran son damla...
- Flört uygulamasında hayatının şokunu...
- İğrenç olay! Taksi sürücüsü baygın...