Güven Kıraç ve Erkan Can 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına konuk oldu

Güven Kıraç ve Erkan Can 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına konuk oldu

Başarılı oyuncu Güven Kıraç ve Erkan Can 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programının konuğu oldu. Oldukça neşeli geçen çekimlerde Erkan Can ve Güven Kıraç hem sevilen dizileri hem de hayatları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu!

2021.01.16 13:14 - Son Güncellenme: 2021.01.16 13:14 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Güven Kıraç ve Erkan Can 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına konuk oldu

Ekranların en çok izlenen komedi dizisi Tövbeler Olsun'un Osman'ı Erkan Can Vapurda Çay Simit Sohbet Programında merak edilenleri cevapladı

"TÖVBELER OLSUN DİZİSİNDE GÜVEN'LE BEN "HACİVAT KARAGÖZ" GİBİYİZ."

"Tövbeler olsun dizisinde Güven'le ben Hacivat Karagöz gibiyiz. Normal hayatı ve tiyatro hayatını diziye entegre ettik. Seyircinin beğenmesi bizi de sevindirdi.

"ARKADAŞ, ARKADAŞIN AYNASIDIR."

Arkadaş arkadaşın aynasıdır. Karşılıklı oturursun. O senin arkana bakar. Sen onun arkasına bakarsın. Hatalarını söylersin. O senin hatalarını söyler. Söylemezse zaten arkadaş, yoldaş değildir.

"BENİM KAHRAMANIM BABAM."

Babamın bana bir vasiyeti var. Hukuk, adalet, başkasının bir şeyine elini uzatma bile derdi. Bana bıraktığı bir şiiri de var. Biz de ona uyarak hayatımıza devam ediyoruz.

"BİR ŞEYİ YAPMAKTAN KEYİF ALACAKSAM, ONU ÇOK DÜŞÜNÜRÜM."

Bir şey hoşuma gittiyse, sevdiysem önce ona bakarım. Onu yapmaktan keyif alacaksam onu çok düşünürüm. Onu yaparım. Ya da yapmam derim kestirip atarım.

"BEN "LALELİ'DE BİZ AZİZE" VE "GEMİDE" FİLMLERİ İLE ÜNLENDİM."

Ben "Laleli'de Bir Azize" ve "Gemide" filmleri ile ünlendim. Oyunculuk kariyerimde büyük önem taşır. Türk sinemasında da öyledir."

Tövbeler Olsun' un Namzet Horanta' sı Güven Kıraç ise beğeniyle takip edilen dizisi, oyunculuk ve hayatıyla merak edilen tüm sorularla ilgili samimi açıklamalarda bulundu

"TÖVBELER OLSUN DİZİSİNDE NAMZET VE OSMAN KARAKTERİNİ KENDİMİZE ÇOK BENZETTİK."

"Tövbeler olsun dizisinde Namzet ve Osman karakterini kendimize çok benzettik. Seyircilerin de beğenmesi bizi sevindirdi ve role heves ettirdi. Oynarken çok eğleniyoruz.

"YOLDA OLMA HALİ, VARILACAK YERDEN DAHA KIYMETLİDİR."

Yolda olma hali, varılacak yerden daha kıymetlidir. Hepimizin içinde gezgin bir ruh hali var. İnsanın tabiatında var diye düşünüyorum.

"RAĞMEN" KELİMESİ ÇOK KIYMETLİDİR."

"Rağmen" kelimesi çok kıymetlidir. Bir şeylere rağmen, önüne çıkan engellere rağmen istediğin bir şeyi yapabiliyorsan bu çok kıymetli bir şey.

"BANA GÖRE RUH YAŞLANMIYOR."

Bana göre ruh yaşlanmıyor. Herkesin ruhu ölene kadar bu hayattaki devrini tamamlayana kadar bir çocuk misali yaşıyor.

"MUTLULUK ÇOK GÜZEL BİR ÜTOPYADIR."

Mutluluk çok güzel bir ütopyadır. Çok göreceli bir şeydir. Mutluluk diye bir başlık açıp altına bir sürü şey sığdırabilirsiniz.

"BENCE MUTLULUK, MUTSUZ OLMAMA HALİ."

Bence mutluluk, mutsuz olmama hali. Geceyi nasıl anlarsın, gündüz olmasa. Yani akıl kendini nasıl izah ederse öyle devam eder. O yüzden de ben mutluluk temelde mutsuz olmama hali derim.

"OYUNCULUK BİR REFLEKS, KAS GİBİ."

Oyunculuk bir refleks, kas gibi. Vücudunu hareket ettirdiğin zaman kasların gevşer iyileşir. Biz de bir sürü bedenlerin, ruhların içine gire çıka şekil aldık. İyileştik."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.16 13:14 - Son Güncellenme: 2021.01.16 13:14 - HABER MERKEZİ
A