Gülşen, Cemalcan'ı affetmedi

Gülşen, Cemalcan'ı affetmedi

'Survivor 2020 Ünlüler-Gönüller' yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven, kendisini Gülşen'e affettirmeyi başaramadı. Yarışmada şarkıcı Gülşen'i çok sevdiğini söyleyen Survivor şampiyonun paylaşımı gerçekleri ortaya çıkarttı.

2020.08.29 01:28 - Son Güncellenme: 2020.08.29 01:29 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gülşen, Cemalcan'ı affetmedi

Survivor tarihinde bir ilke imza atılarak Acun Ilıcalı ve yarışmacılar canlı yayın gerçekleştirmişti. Canlı yayında sosyal medya üzerinden gelen izleyici cevaplarını yarışmacıların tahmin etmesi istenmişti.

 

"GÜLŞEN BENİ ENGELLEMİŞTİ"

Cemal Can Canseven'in sahte hesap sorusuna verdiği yanıt ise uzun süre konuşulmuştu. Beş tane sahte hesabı olduğunu itiraf eden Cemal Can "Beni engelleyen insanları farklı hesaplardan takip ediyorum. Mesela Gülşen beni engellemişti. Onu çok seviyorum ve onun profiline bakmak için sahte hesaplardan birini kullanıyorum" demişti. 

 

ŞARKISINI PAYLAŞTI, ENGELİNİ KALDIRMADI 

Dominik Cumhuriyeti'nde beş ay boyunca yarışan Cemal Can'ın Gülşen itirafı, engellenenler listesinden çıkması için yeterli olmadı. Ünlü popçu, Edis ile son şarkısı 'Nirvana'yı sosyal medya hesabından paylaşan Survivor Cemal Can'ın engelini henüz kaldırmadı.

"BİR PUANI BURADAN KIRDIM"

Güne çok güzel başladığına dair paylaşımlar yapan Cemal Can Canseven, Gülşen'in profiline girerek fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta 'kullanıcı bulunmadı ve henüz hiç gönderi yok' ifadeleri Cemal Can'ın hala Gülşen'in engellenenler listesinde yer aldığını gösterdi. Duruma üzüldüğü anlaşılan Cemal Can, paylaşımına "Bir puanı buradan kırdım" notunu ekledi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.08.29 01:28 - Son Güncellenme: 2020.08.29 01:29 - HABER MERKEZİ
A