Grup seks yapıp, lezbiyen kıza tecavüz ettiler

Grup seks yapıp, lezbiyen kıza tecavüz ettiler

İstanbul'da yaşanan tecavüz olayı, akıllara durgunluk verdi. 19 yaşındaki S.Y. adlı genç kız, bir arkadaşının evinde grup seksle tecavüze uğradığını öne sürerek şikayetçi oldu.

2012.10.13 19:41 - Son Güncellenme: 2012.10.13 19:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Grup seks yapıp, lezbiyen kıza tecavüz ettiler

Lezbiyen olduğunu öne sürülen genç kıza tecavüz ettiği öne sürülen erkeklerden ikisi, eşcinsel olduklarını ve kızlara ilgi duymadıklarını öne sürüp suçlamaları reddetti.


İddiaya göre, kız arkadaşı B.S. (20) ile birlikte Bahçelievler'de yaşayan S.Y. (19), ev kirasını ödeyemeyince Fatih'e bir erkek arkadaşlarının yanına taşındı. Lezbiyen olduğu öne sürülen S.Y., borç para istemek için erkek arkadaşı C.D.'nin (31) evine gidince başına gelmedik kalmadı. Genç kıza ilaçlı meyve suyu içiren C.D., evde misafir bulunan üniversite öğrencileri eşcinsel S.A. (22) ve İ.K. (19) ile birlikte S.Y.'yle grup seks yaparak tecavüz etti. Polise sığınan genç kız, şikayetçi oldu. S.Y., saldırganların yarı baygınken kendisine tecavüz ettiğini, olaydan sonra banyoya götürüp delil kalmasın diye kendisini yıkadıklarını öne sürdü. Genç kız, daha sonra evden dışarı atıldığını iddia etti.

Polis genç kızın ifadesi doğrultusunda C.D. ile iki arkadaşını gözaltına aldı. Geceyi nezarette geçiren şüphelilerden C.D. "Eve geldi dertleştik borç istedi vermedim sonra çıkıp gitti herhangi bir cinsel birlikteliğimiz olmadı" iddiasında bulundu. Üniversite öğrencileri ise eşcinsel olduklarını, o sırada evde misafir olarak bulunduklarını, kadınlara ilgi duymadıklarını için birliktelik yaşamadıklarını söylediler. Genç kızın yapılan doktor kontrolünde cinsel ilişki olduğu tespit edildi. Adliyeye sevkedilen şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Genç kızdan kan örneği alınırken, kıyafetleri de incelenmek üzere Adli Tıp'a gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.10.13 19:41 - Son Güncellenme: 2012.10.13 19:41 - HABER MERKEZİ
A