Gözaltı şoku!

Gözaltı şoku!

Öyle bir geçmiş zaman ki...

2012.12.13 09:26 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:26 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gözaltı şoku!

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde Caroline karakteriyle dikkat çeken Alman oyuncu Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş, eski nişanlısı Burcu Çetin'e tehditle şantajda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Şikâyetçi olan Burcu Çetin, nişanlısını arkadaşı Wilma Elles'e kaptırmıştı.

Oyuncu Wilma Elles'le birliktelik yaşamasıyla tanınan işadamı Kerem Göğüş'ün başı eski nişanlısının iddialarıyla dertte. Savcılığa başvuran genç kadın, eski nişanlısı Göğüş'ün kendisini tehdit ettiğini belirterek şikâyette bulundu. Çetin, şikâyet dilekçesinde Göğüş'ten Alman oyuncu arkadaşı Wilma Elles yüzünden ayrıldığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Eski nişanlım Kerem Göğüş, benden ayrılarak arkadaşım Wilma Elles'le çıkmaya başladı. Ben de ona 'Neden böyle yaptın?' diye sorunca beni tehdit etti. Bana 'Sus fazla konuşma. Yoksa birlikte çektiğimiz görüntüleri internete sızdırırım' diyerek tehdit etti"... Burcu Çetin'in şikâyeti üzerine savcılık tarafından soruşturma açıldı. Savcılık, Burcu Çetin'in şikâyet dilekçesini işlemlerin yapılması için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderdi. Yapılan incelemelerin ardından işadamı Kerem Göğüş gözaltına alındı. Genç işadamı suçlamaları kabul etmedi.

ÖNCE GALA SONRA GÖZALTI
Laz Vampir Tirakula filminin galasında önceki akşam sevgilisi Wilma Elles'le mutluluk pozları veren Kerem Göğüş'e gözaltı şoku! Göğüş, eski nişanlısı Burcu Çetin'i birlikte çektikleri görüntüleri internete sızdırmakla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı

GALADA MUTLULUK POZLARI
ÖYLE bir değişir hayat ki! Wilma Elles önceki akşam sevgilisi Kerem Göğüş'le birlikte başrolünde oynadığı Laz Vampir Tirakula filminin Trump Towers'taki galasına katıldı. Galada el ele objektiflere mutluluk pozları veren ikili dün ise büyük bir şok yaşadı. Göğüş, kendisini Cannes'da tatil yaparken Wilma Elles'le tanıştıran eski nişanlısı Burcu Çetin'in şikâyeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

ELLES YÜZÜNDEN AYRILDILAR
BURCU Çetin, Kerem Göğüş'ün kendisini tehdit ettiğini ve şantaj yaptığını belirterek şikâyette bulundu. Çetin, dilekçesinde, "Eski nişanlım Kerem Göğüş, benden ayrılarak arkadaşım Wilma Elles'le çıkmaya başladı. Ben de ona, 'Neden böyle yaptın?' diye sorunca, 'Sus, fazla konuşma, yoksa birlikte çektiğimiz görüntüleri internete sızdırırım' diyerek beni tehdit etti " dedi. İddiaları inceleyen savcılığın talimatıyla gözaltına alınan ve bilgisayarına el konulan Göğüş, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

"WILMA'YI KEREM'LE BEN TANIŞTIRDIM"
Burcu Çetin, Wilma Elles'le eski nişanlısı Kerem Göğüş'ü kendisinin tanıştırdığını, daha sonra samimiyeti ilerlettiklerini gazetelerde gördüğünü açıklamıştı: "Biz Kerem'le Cannes'da tatildeyken Wilma'yla karşılaştık. Bize tesadüfen orada olduğunu söylemişti. Üçümüz tatil yaptık. Dönünce Kerem bana, Wilma ile reklam anlaşması yaptıklarını, bir süre sevgili gibi görüneceklerini söyledi..."

ELEŞTİRİLERE YANIT
Tehdit ve şantaj suçlamasıyla gözaltına alınan işadamı Kerem Göğüş, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Wilma Elles'le Kuruçeşme'de görüntülenmişti. "Reklam aşkı" söylentilerine sitem eden Göğüş, "Böyle haberler ilişkimize zarar veremez. Biz birbirimizi çok seviyoruz" demişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.12.13 09:26 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:26 - HABER MERKEZİ
A