Gören bir daha baktı!

Gören bir daha baktı!

Cuma günü gösterime girecek Us (Biz) filminde başrolde yer alan Oscar ödüllü oyuncu Lupita Nyong'o, sadece filmde değil sokakta da korkuttu. Güzel oyuncunun sarı lenslerini gören şaştı kaldı

2019.03.20 01:54 - Son Güncellenme: 2019.03.20 01:55 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gören bir daha baktı!

Hem ABD'de hem de ülkemizde 22 Mart Cuma günü gösterime girmesi beklenen korku filmi Us (Biz) adından övgüyle söz ettiriyor. Filmin başrolünde yer alan Lupita Nyong'o da öyle!

Oscar ödüllü Get Out filmi ile başarısını kanıtlayan yönetmen Jordan Peele'in yeni filmi Us'ta izleyiciyi koltuğa mıhlayan Lupita Nyong'o, hayranlarını sokakta da korkutmak istemiş olmalı.

36 yaşındaki ödüllü oyuncu Lupita, New York'ta konuk olduğu televizyon programının çıkışında görüntülendi. Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği oyuncu, baştan aşağı fuşya giyinmişti.

Lupita, gözlerine ise sarı lensler takmıştı. Görenin şaşkınlıkla bir daha baktığı oyuncu, fotoğrafçılara poz verdikten sonra, kendisini bekleyen aracına yöneldi. 

Lupita, gözlerine ise sarı lensler takmıştı. Görenin şaşkınlıkla bir daha aktığı oyuncu, fotoğrafçılara poz verdikten sonra, kendisini bekleyen aracına yöneldi. 

1983 yılında Meksiko'da dünyaya gelen oyuncu, Us adlı filmde Adelaide Wilson karakterini canlandırıyor. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.03.20 01:54 - Son Güncellenme: 2019.03.20 01:55 - HABER MERKEZİ
A