Gönül Dağı'nın Cemile'si okçuluk dersleri alacak

Gönül Dağı'nın Cemile'si okçuluk dersleri alacak

TRT1 dizisi Gönül Dağı'nda Cemile'yi canlandıran Nazlı Pınar Kaya "Çekim mekanlarımızda yılki atlarını izleme şansımız oluyor. Kısmet olursa burada at ve okçuluk dersleri alacağım..." dedi.

2020.11.12 13:27 - Son Güncellenme: 2020.11.12 13:29 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Gönül Dağı'nın Cemile'si okçuluk dersleri alacak

TRT1 dizisi Gönül Dağı'nda Cemile'yi canlandıran Nazlı Pınar Kaya, "Gönül Dağı, Anadolu insanının samimiyetini, sıcaklığını yansıttığı için çok sevildi. Aile arasındaki güçlü bağ, o özlediğimiz geleneklerin yaşandığı saf ve temiz bir atmosfer... Gönül Dağı işte o yüzden masalsı ve gönüllerde yer etti" dedi.

Cemile'nin sevdikleri için yapamayacağı şey olmadığını belirten Nazlı Pınar Kaya, canlandırdığı karakteri şöyle anlattı:

"Onun için tam bir Anadolu kadını diyorum. Sevdiklerine cesaret, destek veren, sevgisini de öfkesini de belli etmekten kaçınmayan dobra bir kadın... Cevval ve çok güçlü bir karakter... Halledemeyeceği mesele yok onun... Ne yapar eder bir çözümünü bulur. Aslında bu yüzden o üçlünün içinde yeri geldiğinde çözüm odaklı, yeri geldiğinde müdahale eden, mantığının sesini dinleyen ama maneviyatı çok yüksek, duygu yüklü bir kadın..."

"AĞITÇILARLA ÇEKİLEN SAHNEDE KENDİMİ FARKLI BİR DÜNYANIN İÇİNDE HİSSETTİM"

Nazlı Pınar Kaya sözlerine şöyle devam etti: "Açıkçası özellikle İstanbul'da büyümüş biri olarak bu kültürün içinde yetişmediğim için bana çok ilginç geliyor. Farklı bir deneyim, bu toprakları anlamaya çalışmak, benim için çok keyifli... Özellikle ağıtçılarla çektiğimiz sahnede kendimi farklı bir dünyanın içinde hissettim..."

Eskişehir Sivrihisar'daki çekimlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini, fırsat buldukça bölgenin doğal güzelliklerini, şehrin tarihi kültürel mekanlarını gezdiğini kaydeden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çekim mekanlarımızda yılki atlarını izleme şansımız oluyor. Müthiş bir manzara... Doğanın kucağında, özgürlük timsali can dostlar onlar... Ben de kısmet olursa burada at ve okçuluk dersleri alacağım..."

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.11.12 13:27 - Son Güncellenme: 2020.11.12 13:29 - HABER MERKEZİ
A