"Gerçek bir tokat yedik"

"Gerçek bir tokat yedik"

Galatasaray'ın Kamerunlu stoperi, Real Madrid karşısında alınan ağır yenilgiyi Fransız medyasına yorumladı.

2013.09.19 18:26 - Son Güncellenme: 2013.09.19 18:26 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Gerçek bir tokat yedik"

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Lille'den transfer ettiği savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, Real Madrid karşısında alınan 6-1'lik yenilgiyi yorumlarken, gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

Le10Sport'a konuşan Chedjou, "Ayrıntılar önemli. Üst düzey maçlar...Küçük hatalar pahalıya mâl oluyor. Fırsatları değerlendiremediğimiz için üzgünüz. Savunmada hocanın söylediklerini uygulayamadık. Çok boş alan bıraktık. Bu da takımı kötü etkiledi. Evimizde gerçek bir tokat yedik. Taraftarlarımızı mutlu etmeyi yürekten istiyorduk." ifadelerini kullandı.

Real Madrid yenilgisinin kolay kolay unutulmayacağını da sözlerine ekleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Umarım sonraki maçlarda karakterimizi ortaya koyar, bu gruptan başımız dik çıkarız. Ama şu bir gerçek ki Real maçı hafızalarda kalacak." diye konuştu.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ikinci maçını 2 Ekim tarihinde Juventus ile oynayacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.09.19 18:26 - Son Güncellenme: 2013.09.19 18:26 - HABER MERKEZİ
A