Gençlere seri tebrik

Gençlere seri tebrik

Kupada gençlerden kurulu kadrosuyla Antalya ile berabere kalan Fenerbahçe, yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı. Bu nedenle de as futbolcular, genç takım arkadaşlarını tek tek tebrik etti.

2016.01.29 10:09 - Son Güncellenme: 2016.01.29 10:09 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Gençlere seri tebrik

Fenerbahçe kupada Antalyaspor ile 0-0 berabere kalırken maçta görev alan genç futbolcuların performansı beğeni topladı. 

GÜVEN BOŞA ÇIKMADI

Mehmet Topuz ve Kadlec dışında tecrübeli başka bir ismin yer almadığı karşılaşmada rakibine boyun eğemeyen Sarı-Lacivertliler yenilmezlik serisini de 24 karşılaşmaya yükseltti. Serinin sürmesi taraftarlar kadar Fenerbahçe'nin as futbolcularını da mutlu etti. Takımın tecrübeli ayakları genç meslektaşlarını ortaya koydukları mücadele ve sergiledikleri oyundan ötürü tek tek tebrik ederken "Size olan güveni boşa çıkarmadınız" dedikleri öğrenildi. 

Kaleci Erten'e övgü

Öte yandan sosyal medyada yapılan yorumlarda Fenerbahçe'nin maçta en beğenilen futbolcularının başında kaleci Erten Ersu geldi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken 21 yaşındaki file bekçisi kendinden emin duruşu ve topu oyuna sokuşuyla büyük övgüler aldı.

Genç futbolcu Melih Okutan, Antalya maçında dikkat çeken isimler arasında yer aldı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.01.29 10:09 - Son Güncellenme: 2016.01.29 10:09 - HABER MERKEZİ
A