Gaziantep'te kimlik kontrolü yapılan şahıstan bekçilere bıçaklı saldırı: 2'si ağır 3 yaralı
Gaziantep'te 2 çarşı ve mahalle bekçisi, parkta kimlik kontrolü yaptıkları bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Olay sırasında, saldırgan şahıs da bekçiler tarafından silahla vuruldu. Olayda yaralanan bir bekçi ile saldırgan şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
2023.07.13 01:38 - Son Güncellenme: 2023.07.13 01:38 - Güncel - HABER MERKEZİ
Olay, gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi 100. Yıl Parkı içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çarşı ve mahalle bekçisi, geç saatlerde parktaki şüpheli bir şahsın kimlik kontrolünü yapmak istedi. Bu esnada şüpheli şahıs, 2 bekçiye bıçakla saldırarak çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay sırasında yaralanan bekçilerden biri ise saldırgan şahsa ateş etti.
1 bekçi ile saldırgan şahıs ağır yaralandı
Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 3 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 1 bekçi ile saldırgan şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:43
-
00:59
-
00:26
-
01:50
-
01:58
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın eski adı nedir?
- İki otomotiv devi Türkiye'de fabrika...
- Dünya balinanın yuttuğu adamı konuşuyor!...
- Bursa'da o yola dikkat: Trafiğe kapatılacak
- Bursa trafiğinde akılalmaz anlar!...
- Bursa'da 'lan' kavgası! Duyunca deliye...
- Ruhsat yok, işyeri yok: Evlerinde döner...
- Yüksekten düşen itfaiye eri şehit oldu
- Bakanlıktan yeni ifşa: Ünlü kahve markası...
- Bursa'da Ramazan pidesi ne kadar olacak?...
- İhtiyaç kredisi limitleri yükseltildi
- Benzer olay Bursa'da da yaşanmıştı! Dünya...
- Bursa'da 140 gram köftenin fiyatı...
- Haftada 3 gün çalışarak 15 bin TL kazanma...
- Bursa Nilüfer'e 5 yıldızlı otel konforunda...