Futbolcu ve basketbolcular foklarla stres attı

Futbolcu ve basketbolcular foklarla stres attı

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve Beko Basketbol 1. Ligi takımlarından Gaziantep Büyükşehir Royal Halı Basketbol Takımı oyuncuları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde fokların gösterileri ile stres attılar.

2012.11.08 18:57 - Son Güncellenme: 2012.11.08 18:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Futbolcu ve basketbolcular foklarla stres attı

Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve Gaziantep Büyükşehir Royal Halı Basketbol Takımı oyuncuları, hayvanat bahçesini gezdikten sonra fok balıklarının ilgi çeken gösterilerini izlediler. Fokların yaptığı birbirinden ilginç gösterileri neşe içinde izleyen oyuncular, zaman zaman gösterilere eşlik ederken, zaman zaman da kendi aralarında dans ederek eğlendiler.
Fokların gösterilerini çok beğendiklerini belirten oyuncular, stres attıklarını ve bu ziyaretin kendileri için çok faydalı olduğunu söylerken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Müdürü Celal Özsöyler, "Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve Gaziantep Büyükşehir Royal Halı Basketbol Takımı oyuncularını hayvanat bahçemizde ağırladık. Hem gönüllerince eğlendiler hem de stres attılar" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.11.08 18:57 - Son Güncellenme: 2012.11.08 18:57 - HABER MERKEZİ
A