Fransız çocuk havuzda boğuldu
3 gün içinde havuzda 3 çocuk boğuldu. Bodrum'da 10 yaşındaki Tanzel Tuna Şendil ve Muğla'da 11 yaşındaki Sofia'nın ölümünün ardından bir kötü haber de Manavgat'tan geldi. Manavgat ilçesinde 7 yaşındaki Fransız kız çocuğu, girdiği yetişkin havuzunda boğuldu.
2015.08.06 18:57 - Son Güncellenme: 2015.08.06 18:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
Çolaklı Mahallesi'ndeki bir otelde ailesiyle tatil yapan 7 yaşındaki Fransız Safa Boutadjine, yüzmek için 1,5 metre derinliğindeki yetişkin havuzuna girdi.
Bir süre sonra çırpınmaya başlayan çocuk, havuzda yüzen kişilerce fark edilerek sudan çıkarıldı. İlk müdahalesi otel doktoru tarafından yapılan çocuk, ambulansla Side'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Boutadjine, burada hayatını kaybetti.
Fransız çocuğun cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.