FIVB Voleybol Milletler Ligi şampiyonluk töreninde şaşırtan anlar!
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Çin'i yenerek FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olmasının ardından şaşırtan anlar yaşandı. FIVB yöneticisi yangından mal kaçırır gibi törensiz bir şekilde kupayı kaptanımız Eda Erdem'e verince tepki çekti.
2023.07.17 09:54 - Son Güncellenme: 2023.07.17 09:55 - Spor - HABER MERKEZİ
FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ilk etapta tören yapılmadan kupa verilmesi büyük tepki çekti.
FIVB 1. Asbaşkanı, maç biter bitmez kupayı adeta kaptan Eda Erdem'in eline tutuştururken, Erdem büyük şaşkınlık yaşadı.
Daha sonra hata düzeltildi
Organizasyon daha sonra ay-yıldızlılar için bir platform kurdu ve kupa bir törenle millilere verildi.
Kaptan Eda Erdem kupanın maç sonu hemen verilmesinin ardından büyük şok yaşadı ve gözleriyle yetkili birini aradı.
Sosyal medyada büyük tepki
Televizyon başındakiler de kupanın apar topar verilmesinin anlamlandıramazken, ay-yıldızlı ekip için daha sonra kupa töreni düzenlendi.
Sosyal medyada kupanın maç sonu verilmesine tepki gösterildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:13
-
00:30
-
00:43
-
00:59
-
03:33
En Çok Okunanlar
- Bursa'da eğitim camiasını yasa boğan...
- Bursalılar dikkat! Kaş, kirpik donduran...
- SGK, emeklilere 3 gün süre verdi!
- Bursalılar dikkat! UEDAŞ duyurdu, yarın o...
- Bursalı polis memuru kazada hayatını...
- Kabinede değişecek isimler belli oldu!...
- Kirada oturan emekliye müjde: Ev sahibi...
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Marmara Denizi'nde ürküten görüntü! Büyük...
- Bursaspor camiasını yasa boğan ölüm!
- Bursa'da silahlı kavganın şüphelisi...
- Bursa'da ehliyetsiz sürücü kurbanı kız...
- Sivasspor-Beşiktaş maçında şok sakatlık!...
- Astrolog Hilal Saraç tutuklandı
- Aynasını kıran motokuryenin üzerine...